Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
MirekM. píše:Jak se řeší v Monetě problémy.
... Řešili to způsobem, že mně každy měsíc poslali hlášku typu na problému usilovně pracujeme...
drkarel píše:Díky. Jo, je velmi pravděpodobné, že bonusové maximum se počítá dle zúčtovacího období a nárok na něj kalendářních 6 měsíců od data smlouvy. Trochu mě zneklidňuje, že mají v podmínkách v podstatě definováno maximum 6x 500,-, termín "měsíc" nijak rozlišen nemají. Přemýšlím, zda to zkusit - času mám fůru až do 17. Testnu teď nějakou platbu a případně doberu za týden. Už se taky pomalu chystám vypovídat - POZOR - pokud to dobře chápu, musím dokončit cyklus 6 měs. od smlouvy a vypovědět až po tom datu. Jinak zřejmě mají nárok na vrácení odměn.
Přes CRV Ti to nevyzkouším, CRV jsem zrušil.
Chápu, že to pro banku může být problém, ale tohle je zase problém pro mě. Je tu přes tucet bank, nebudu platit kartou, kde tohle hrozí.od 1. 4. 2025… Zavádíme nový poplatek za Požadavek na neodůvodněnou reklamaci transakce kartou (nepovinný chargeback) … 300 Kč
(opakované / zjevně nedůvodné / šikanózní), no dobře.Náklady spojené s vyřízením podnětů klienta nebo třetí osoby v případech
specifikovaných v čl. 7 Reklamačního Řádu … 1 500 Kč
a všelijaká jiná zdražení.Připsání příchozí platby na kartu prostřednictvím služby MoneySend nebo Visa Direct nebo Gaming and Gambling (netýká se vratky na kartu, tzv. refund) … 15 Kč
myšpulín píše:Jak je to s těmi 5 % zpět na půl roku u kreditky?
Je to na 6 zúčtovacích období nebo přesně na 6 měsíců od aktivace? Kartu jsem aktivoval v 6.července tak jestli ještě teď dostanu 5% za nákupy do 5.1.?
Plnou výši odměny jsem v tom červenci ani v dalších měsících neměl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků