MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 1. 2025 07:20

Mohla by to byt teoreticky sikanozni reklamace, pokud tam nemas seznam poplatku jen proto, ze jsi zadne nehradil.
:hm

Ale kdyz stihnes reklamaci do aprila 1.4.2025, tak je i sikanozni reklamace zdarma.
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Jirik74 18. 1. 2025 10:01

Ne, reklamace do konce března není zdarma. S poplatkem 1500 Kč za zjevně nedůvodné reklamace apod. počítá i současný reklamační řád, akorát to není přímo v sazebníku bankovních služeb.
Jirik74
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leonos 18. 1. 2025 10:05

Na Penězích mají podrobnosti k té reklamaci chargebacku. Mimochodem, je to za neodůvodněnou reklamaci (Měšec píše o odůvodněné reklamaci), to dává větší smysl... https://www.penize.cz/osobni-ucty/45346 ... jsme-zmeny
Leonos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pezzay 18. 1. 2025 16:54

aaaa píše:nemas seznam poplatku jen proto, ze jsi zadne nehradil.
Tak to vážně nehrozí,, každoročně mi to dělá kolem 10-12K.
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod baron84 19. 1. 2025 11:42

Jde vyjádřit nesouhlas s novým sazebníkem jen emailem? nebo to musí být datovka/dopis?
baron84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LaNov 19. 1. 2025 21:24

Zedna1 píše:Mne tam zaujalo zruseni/sjednoceni vetsiny starych typu sporicich uctu:
Sporeni A,B,D -> zustanou
Sporeni C,E,F,G -> Sporeni H
viz.
Banka píše:Změna názvu nemá vliv na úročení spořicího účtu ani na to, jak Váš účet funguje

Tak doufám, že to znamená, že budu míst 4 Spoření H vždy se stejným úrokem do 1 mil. Kč jako dosud ..
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod smartguy 20. 1. 2025 09:33

LaNov píše:
Zedna1 píše:Mne tam zaujalo zruseni/sjednoceni vetsiny starych typu sporicich uctu:
Sporeni A,B,D -> zustanou
Sporeni C,E,F,G -> Sporeni H
viz.
Banka píše:Změna názvu nemá vliv na úročení spořicího účtu ani na to, jak Váš účet funguje

Tak doufám, že to znamená, že budu míst 4 Spoření H vždy se stejným úrokem do 1 mil. Kč jako dosud ..

Ano, znamená to, že budeš mít 4 Spoření H. Pro nikoho se v zásadě nic nemění, jenom se zjednodušuje nabídka. Mám to od nich potvrzené, a je to tam i napsané: "Změna názvu nemá vliv na úročení spořicího účtu ani na to, jak Váš účet funguje.".
smartguy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 22. 1. 2025 15:16

Extra 3 - 3,5 %
Extra 2 - 3,2 %
-> gar. do konce unora
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 22. 1. 2025 18:10

Moneta na webu u Sporeni H pise o garanci do 28.2.
https://www.moneta.cz/sporeni-a-investice/sporici-ucet

ale v aktualne platnem PDF urokovem listku (platny od 17.1.) je stale puv. garance do 30.1.
https://www.moneta.cz/documents/20143/1 ... i-ucty.pdf

Tak doplneni:
zde jsou vsechny urokove listky ke vsem typum uctu
https://www.moneta.cz/dokumenty-ke-staz ... /investice
a zde je videt, ze uz maji predem nachystane nove urokove listky platne od 31.1., kde je u vsech uctu, kde byla garance do 30.1. garance prodlouzena do 28.2.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mojmax 24. 1. 2025 09:30

Chtěl bych se zeptat, jak je to s kreditkou Smart, která vrací 5 % z nákupu potravin - lze tuto kreditku přebít a následně čerpat vyšší částku než je úvěrový limit? Např. mám úvěrový rámec 10000 Kč, přebiju na 20000 Kč a následně kartou zaplatím 20000 Kč?
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 24. 1. 2025 09:56

normální kreditky od Monety přebíjet jdou, tak proč ne tahle
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod fanyn3 24. 1. 2025 10:55

Přebít jde, ale nelze zvýšit denní limit přes úvěrový rámec. Tak je to u podnikatelské kk a předpokládám, že to mají stejný.
fanyn3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 24. 1. 2025 16:51

Ano, všechny kreditky Moneta mají denní limit odpovídající kreditnímu rámci, takže v rámci jednoho dne nelze provést větší platba, než je kreditní rámec.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 25. 1. 2025 13:36

OK, díky za info.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 27. 1. 2025 14:52

Zpráva z MMB: "Do Internet Banky se brzy přihlásíte také QR kódem."
petr.novak888
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka