MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Robertos73 2. 6. 2025 18:19

myšpulín píše:
Robertos73 píše:...
Mám extra 3 - 3,5% do 30.6.

Včera nebo dnes ráno, teď přesně nevím, se mi takto taky ukazovalo, teď už mám jen těch 3,2.

Ráno mi to ukazovalo 3,5% teď mám 3,2%
Robertos73
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petr.novak888 4. 6. 2025 06:55

Jouda.III píše:Fungujou vám okamžité platby z Monety? Jedna odešla, druhá pouze jako standardní.

To je v poslední době (poslední půlrok) normální bezpečnostní postup Monety u posílání vyšších částek, první odejde jako okamžitá a druhá jako standardní, pokud tak činíš v odpoledních hodinách, pak druhá platba odejde v den zadání, avšak se připíše na druhý účet až následující den.
petr.novak888
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 14. 6. 2025 11:02

Mate nekdo podnikatelskou KK vracejici 1%?
Od 4.6. mi chybi u vetsiny plateb cashback, ktery se objevoval ihned po zauctovani.
Toto se za celou dobu pouzivani asi 8 mesicu nikdy nestalo.
Omezili nejak podminky? Vracelo to uplne na vse.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 14. 6. 2025 11:51

poslední platbu mám z 11.6. a 12.6. byla zaúčtovaná a odměna bene+ přímo u transakce jako vždy

nejsou to nějaké transakce "na hraně"? nebo přes curve nebo něco takového netypického?
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dvorik 14. 6. 2025 12:10

Vsechny pres Curve (restaurace, obchody (Albert, Penny, Billa, Rohlik, Sportisimo), bezne platby).
Jakakoliv platba pres Curve vzdy dostala odmenu (krome dobiti Revolutu).
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 14. 6. 2025 15:27

tak já tu poslední platbu měl přímo kartou, přes curve starší, zkusím hodit něco teď

v podmínkách mají:
Nárok na tuto odměnu nevzniká v případě platby finančním institucím, zejména pokud jde o dobíjení přednabitých (předplacených) karet, elektronických peněženek, virtuálních účtů apod. Níže uvedená ustanovení 2.5.1 až 2.5.3 obsahují rozsah a popis odměny pro Klienta s podnikatelskou kreditní kartou MONETA Business Card

tak jedině, že by si curve zařadili jako finanční instituci
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod barnyss 16. 6. 2025 20:27

Potvrzuji, platby přes CRV jsou v červnu bez cashbacku. Díky za upozornění.
barnyss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 16. 6. 2025 22:33

ještě platba přes curve z 1.6 zaúčtovaná 2.6. u mě odměnu má ... co jsem zkusil 14.6. udělat gbit, tak zatím není zaúčtováno, to uvidím asi ráno
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 17. 6. 2025 07:45

Také se vám při zobrazení přehledu transakcí na spořáku objeví tato nabídka?
Moneta_1.png
Moneta_1.png (9.41 ) Zobrazeno 3449 krát

Ale po kliknutí se obraz jen rozmaže a nic další se neukáže?
Moneta_2.png
Moneta_2.png (17.73 ) Zobrazeno 3448 krát
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 17. 6. 2025 08:07

tak dnes zaúčtované platby přehozené přes curve gbit na podnikatelskou kk odměnu normálně mají ...

nedělali jste tam nějaké velké umělé obraty a nebude to jen individuální zrušení odměn?
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dvorik 17. 6. 2025 09:08

Info z Monety:
...připisování odměn v aplikaci smart banka již není dostupné, a tato funkce byla zrušena. Pro připisování odměn Vám slouží vždy výpis ke kreditní kartě, kde máte přehled odměn dostupný.
Zda tato fukce bude v budoucnu znova přidána do aplikace nemůžeme momentálně potvrdit.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod smartguy 18. 6. 2025 13:08

Tak od 23.6. bude nižší zhodnocení na Spořicím účtu v EUR - 1,5 % ročně. Teď to na mě vykouklo v mobilním bankovnictví.

Aspoň, že ty korunový spořáky drží pevně jako skála :-)
smartguy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 18. 6. 2025 20:12

Tak to pošli do Creditas za 2% na měsíc.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod smartguy 19. 6. 2025 09:09

mate59 píše:Tak to pošli do Creditas za 2% na měsíc.

Potřebuju to mít k dispozici hned - přijde Putin a nemůžu čekat měsíc ve zbrani, než mi to v Creditas uvolní :D
smartguy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 19. 6. 2025 12:46

Dvorik píše:Info z Monety:
...připisování odměn v aplikaci smart banka již není dostupné, a tato funkce byla zrušena. Pro připisování odměn Vám slouží vždy výpis ke kreditní kartě, kde máte přehled odměn dostupný.
Zda tato fukce bude v budoucnu znova přidána do aplikace nemůžeme momentálně potvrdit.

v úterý větší platba za zájezd u CK, pro jistotu bez Curve, ale odměnu ve smart bance teď už vidím, takže to je nějaká divná informace, že už se tam nebudou zobrazovat
tomasvlasak
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka