MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 30. 7. 2024 08:15

Imho je nárok na odměnu 6 měsíců od podpisu smlouvy, přičemž maximum se vztahuje ke zúčtovacímu období. Takže já jedu 6 zúčtovacích období.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 7. 2024 09:00

Byla mně nabídnuta změna z Extra 2 na Extra 3, manželce při stejných operacích nikoliv. Zkusil jsem infolinku, nemohou do změn zasahovat, provádí je systém sám. :-(
Výsledek pro banku - peníze nyní má manželka na mém Extra 3. Tedy banka tím, že nenabídla manželce Extra 3 nic nevydělala. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 7. 2024 15:03

Ještě jedna informace k Extra 3. Údajně nabídka na převod Extra 2 na Extra 3 se vyskytuje v IB jen 24 hodin, pak zmizí a již se nikdy neobjeví a změna se nadá poté nijak jinak provést. :-)
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 7. 2024 15:08

Mám Extra 2 i Extra 3, ale ani jeden nemá nějakou lepší sazbu, Extra 2 má 4 % a Extra 3 4,3 %. Navíc část je jen bonusová sazba.
4,5 % nabízí více bank.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 30. 7. 2024 15:20

Drive, jeste nedavno, ale byly extra/extra2/extra3 jedny znejlepsich sporich uctu, zejmena ten extra, kde byla i dlouha garance sazby, nez to pak snizili a prevedli na extra2, viz. moje starsi prehledy sporicich uctu ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 30. 7. 2024 15:49

Co bylo dříve, to je aktuálně zcela irelevantní ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod honzafr 30. 7. 2024 16:47

Zrovna u toho Extra účtu se mi jevilo, že se spíš jednalo ze strany Monety o "chybu" (bez "bonusové" sazby, tedy žádná možnost snížení ze dne na den) než že by Moneta chtěla nabídnout nějaký solidní úrok. A účty Extra2/3 co si vybavuji nikdy nebyly nic extra.

Na druhou stranu po začátku zvyšování sazeb tuším jedni z nejlepších byli a třeba Extra2/3 překvapí, takže osobně zatím neruším.
honzafr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 7. 2024 17:24

Já si jak Extra 2 tak Extra 3 , co byl původně Extra bez čísla, držím, ale prázdné, Monetu teď stejně držím minimálně na půl roku kvůli kreditce.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 1. 8. 2024 10:10

Odesílal jsem veškerý zůstatek (51 Kč) a žádnou podpultovou nabídku mi už nedali :D
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 8. 2024 14:27

To musíš zadat třeba půl mega, nevadí, že je nemáš, ono to tu nabídlu dává ještě před finálním potvrzením. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 9. 8. 2024 19:25

do 30.09. Sporeni Extra 3 = 4 % ( bez limitu )
do 30.09. Sporeni Extra 2 = 3,7 % ( bez limitu )
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 10. 8. 2024 10:15

(od 15.8. 2024)
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod losalamos 10. 8. 2024 20:30

sorry, nic. To byl původně dotaz od kdy. (na E 2 vidím 4%)
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod davsopl 11. 8. 2024 20:39

Komerční banka, MONETA Money Bank a Air Bank nově umožňují svým klientům vkládat hotovost do sdílené sítě téměř 800 bankomatů po celé České republice

https://www.moneta.cz/servis-pro-media/ ... -republice
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 8. 2024 13:39

Uroci se prichzi penize na SU az do pulnoci nebo stale jako drive jen do 20 hodin?
MirekM.
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka