MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 7. 2024 13:17

EXTRA 3 nemám, zkusil jsem vytvořit po vynulování nový SÚ, systém mně nabídnul SÚ s úrokem 3,8 %, ten si mohou strčit do špic. Při postupném nulování SÚ Extra 2 (původního Extra) 1. 7. žádná retenční nabídka.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 2. 7. 2024 13:35

dr._lukas píše:Necháváte si ten překlopený EXTRA na EXTRA 2 nebo rušíte? Přijde mi zbytečný, pokud EXTRA 3 už nějaký ten pátek úročí o nějakou desetinu víc..

Ja jen nuluji.
Takto jsem nyni vyuzil i ten Extra, ktery byl z minulosti zapadly/nulovy a ted se najednou na chvili vysvihl mezi nejlepsi sporaky.
Takze nyni zase vynulovano a bude cekat na pripadnou dalsi budouci sanci/akci ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 7. 2024 14:36

Na infolince jsem se dozvedel genialni myslenku. Pokud dnes zadam prikaz se zitrejsim datem splatnosti, penize jsou jiz dnes v pohybu a dnes se jiz neuroci.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 2. 7. 2024 15:15

@MirekM.
To nemysli vazne, ze? :/
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 7. 2024 16:01

Tak moudra z infolinek... :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod jir.vesely 2. 7. 2024 16:49

To je samozřejmě nesmysl a nevybavuju si, že bych za posledních x let narazil na banku, která by to takhle dělala.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 2. 7. 2024 18:49

milanBrno píše:
Extra 2 jsem zrusil a pripsali mi uroky (5,5%) za dnesni den.

Dobře ty! Měl jsi to takto naplánovaný nebo to byla náhoda se štěstím?

dr._lukas píše:Necháváte si ten překlopený EXTRA na EXTRA 2 nebo rušíte? Přijde mi zbytečný, pokud EXTRA 3 už nějaký ten pátek úročí o nějakou desetinu víc..

Vzhledem k ostatním bankám, které nabízí vyšší úroky i než Extra 3 se nabízí vše zrušit. Moneta už je ze hry, pokud jde o úrokové sazby.

MirekM. píše:Na infolince jsem se dozvedel genialni myslenku. Pokud dnes zadam prikaz se zitrejsim datem splatnosti, penize jsou jiz dnes v pohybu a dnes se jiz neuroci.

Já bych se tomu ani nedivil vzhledem k ojedinělému počítání úroků.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod beet 4. 7. 2024 14:24

myšpulín píše:Tak jsem si v aplikaci začal zadávat žádost o kreditku, všechno šlo v pohodě až ke kroku kde se zavává šestimístné heslo pro aktivaci, po jeho zadání naskočí obrazovka Chybička se vloudila a že mám buď zavolat nebo dojít na pobočku. Volal jsem, posílal screen z aplikace, ale zatím to nevyřešili.

Nevadí snad, že nemám běžný účet jen spořící, při zadávání té žádosti tam ještě peníze byly, teď už jsou až na 200 Kč pryč. :)

Tak mě už to dneska pres SB prošlo. Asi to spravili. �
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 4. 7. 2024 14:36

Sice přišla aktualizace aplikace, ale chová se to úplně stejně.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Roman1989 4. 7. 2024 16:15

Ahoj,
mám ode dneška KK s limitem 250k, takže bych to chtěl vytahovat na spořák.
Pochopil jsem z ceníku správně, že výběr z bankomatu (250k) bude stát 49kč, ale Příkaz k úhradě je za 0 Kč ("Příkaz k úhradě prostřednictvím bankomatu MONETA Money Bank v ČR, Internet Banky, Smart Banky, telefonu a na obchodním místě MONETA Money Bank")?

Takže klasicky vytáhnu KK na běžný účet u Monety a odsud to povalí do VUB banky.

Jen si dát pozor na podmínku, abych utratil 3 tisíce měsíčně, takže 3 litry půjdou do Revolutu, a 247 na spořák.

Pak je vše zdarma. Díky za potvrzení.

EDIT: nejde mi peníze převést z KK na účet, nikde tam nevidím vůbec tu možnost. Je to tím, že kartu zatím nemám aktivovanou?
nabízím referral do IBKR, za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd. Dík.
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lungaj 4. 7. 2024 16:56

myšpulín píše:Sice přišla aktualizace aplikace, ale chová se to úplně stejně.

Mě to zatím aktualizaci nenabízí a chyba (logicky) stále trvá. Verze 68.0.0 ze 7.6.2024.
lungaj
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlaju 4. 7. 2024 19:15

Roman1989 píše:Ahoj,
mám ode dneška KK s limitem 250k, takže bych to chtěl vytahovat na spořák.
....

To nebude asi fungovat moc výdělečně, protože převod se myslím nepočítá do bezúročného období.
Pokud je aktuální informace
https://www.moneta.cz/caste-dotazy/odpo ... cne-obdobi
tak by to naopak líp fungovalo s výběrem hotovosti - vybrat za 49kč poplatku maximum co dá bankomat (250k asi ne) a vložit vkladomatem dále. Pokud je pravda, že výběr hotovosti se do bezúročného období počítá, tak tam by se to vyplatilo. Ale nevím jestli stojí za ten risk nosit měsíčně statisíce mezi bankomaty.
Bezúročné převody uměla Skippay kreditka v plném limitu jen chvíli, pak to stáhli na 20 tisíc. Asi nejsi první koho to napadlo.
vlaju
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 7. 2024 22:32

Je to tak, u KK Smart se bezúročné období vztahuje jen na platby kartou a na výběry z ATM, převody peněz z KK na bankovní účet se hned úročí.
V bankomatu jde najednou vybrat maximálně 80tisíc, ve vkladomatu by mělo jít vybrat 200tisíc. Takže celkových 250tisíc se bude muset vybrat formou dvou výběrů s poplatkem 2x49Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Roman1989 4. 7. 2024 22:40

Díky moc oběma, popletl jsem to s csob. Ok, pojedu přes vkladomaty :-)
nabízím referral do IBKR, za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd. Dík.
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 7. 2024 12:12

Nebo pošta přes bezdokladové podání dopis na dobírku. Až do milionu je to za 98 korun.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka