MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fc70 27. 8. 2024 08:52

Kdysi dávno (před tak deseti lety?) v Monetě / GE Money mělo IB omezenou funkcionalitu, pokud klient neměl běžný účet. Je to tak ještě, nebo jej můžu bez obav zrušit?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 27. 8. 2024 09:13

V čem ta omezená funkcionalita spočívala?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fc70 27. 8. 2024 09:16

Snad nějaké omezení na zadávání plateb (nemožnost zadávat platby ze SÚ v D+0??).

Bylo to před zavedením „nového“ IB, takže to asi nebude problém – ale radši se zeptám, než abych to pak zakládal znovu.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rad68 27. 8. 2024 10:01

Ono to šlo i v tom starým, akorát to bylo schovaný - když jsem zkusil zadat normální převod, tak to fakt nešlo, ale když jsem místo toho zadal něco jinýho (žádost o výběr, nebo tak nějak podobně, už přesně nevím), tak to prošlo. Teď už mám i BÚ, takže aktuální stav nevim.
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 8. 2024 11:34

Bez běžného účtu jsem nemohl založit kreditku. Proces se zacyklil někde před koncem vyplňování.
Po založení Tom účtu to šlo hned.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod panPeněženka 2. 9. 2024 06:15

Stala se mi dnes zajímavá věc... točím nějaké menší peníze na 3M termíňácích, dnes mi v Monetě končí starý. Vidím, že mají ode dneška snížení sazeb u 3M na 3,8 %. Otevřu aplikaci, dám žádost a tam mají na 3M stále 4 %! Tak jsem založil a u účtu opravdu svítí 4 %. Přitom na webu už jen 3,8 % a v úrokovém lístku také. Jsem zvědavý, jestli se někdo ozve, že to byla chyba, že to musí snížit! :-D
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 2. 9. 2024 07:47

Kdysi se mi něco podobné stalo a nechali mi to na původní úrok.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod panPeněženka 2. 9. 2024 08:27

Koukal jsem půl hodiny na to na nové založení a už to psalo jen 3,8 %. Tak jsem asi vychytal čas, než se systém přepnul na nový úrok. V dokumentu "Parametry sjednaného produktu" mám také 4 %, tak věřím, že to snad nechají. Zajímavá chyba.
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 2. 9. 2024 13:26

Od 2.9. 2024 Moneta nabízí termínované vklady v CZK: na 3 měs. 3,8 % p.a. (do včerejška 4 % p.a.), na 6 měs. 3 % p.a. (beze změny) a na 1 rok 2,8 % p.a. (beze změny).
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mareka 8. 9. 2024 17:59

Dnes převod všech peněz (nižší desítky tisic) mimo Monetu = nabídka na úrok 4 % s garancí do konce měsíce.
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 9. 2024 18:52

Žádný zázrak, to mám na starém spořícím účtu extra 3 taky.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 9. 2024 12:52

Vážený pane ...,

neustále se snažíme zlepšovat naše služby, a proto jsme pro Vás připravili skvělou novinku. Zjednodušili jsme způsob, jakým Vás informujeme o výši a platnosti garantovaného bonusu na spořicích účtech.

Od teď tyto údaje snadno najdete přímo ve Vaší Smart Bance, a to jak v infoboxu přímo na hlavní stránce po přihlášení, tak v náhledu detailu každého spořicího účtu.

Úrok je v SB zobrazen vlevo vedle názvu účtu a zůstatku, není třeba rozklikávat ... :tleskani
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 10. 9. 2024 18:07

V detailu u Sporeni Extra 2 a 3 “Aktualni urokova sazba p.a.” dve hodnoty ( x %/ x% ).

Priprava na pasmove uroceni?
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjm64883 11. 9. 2024 08:15

Není to spíše základní a bonusový úrok?
jjm64883
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 11. 9. 2024 11:57

To asi ne, dole kdyz si rozkliknete “Z ceho se sklada”, tak uz tam je 1 % standard + 3 % bonus … ale nahore je jiz 4 % / 4 %
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka