MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vojta80 12. 9. 2024 19:29

Hledám v sazebníku Monety poplatek za vklad USD na účet a nacházím pouze poplatek pro osobu odlišnou od majitele/disponenta.

Rozumím tomu správně, že vklad USD na vlastní devizový účet je u Monety zdarma?
vojta80
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 12. 9. 2024 19:57

Zatím ano, ale jen bankovky a ne mince.

U ktere banky za vklad platite?

Csob udajne bude (za rok dva tri) umet eur i na vkladomatech :-) Pritom neumi ani vklad czk bez plastu (tokenem).
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 12. 9. 2024 20:07

minimálně eura zdarma a "běžně" (třeba 1 za měsíce) vkládám a vždy OK, jen jak už bylo psáno, tak pouze bankovky a jsou důkladní na jejich kontrolu
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vojta80 13. 9. 2024 11:23

Dříve jsem vkládal zdarma (1x měsíčně) u RB, ale od nich jsem odešel.

USD účet mám ještě u Fio, ale tam je vklad s poplatkem. Použiju tedy Monetu, díky za info.
vojta80
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 13. 9. 2024 17:55

Zrusila se mne vazba SB banka aniz nych do SB vrtal. Musel jsem pres SMS v IB zrusit mobil v SB sekci a znovu jej pres aplikaci a QR kod z IB pripojit.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod gaabi 23. 9. 2024 19:02

Dobrý den,

možná mám podobný problém. Už asi 14 dnů se nemohu dostat do aplikace. Pořád to píše: "Omlouváme se, něco se vymňouklo. Teď nemůžeme pokračovat. Zkuste to prosím za chvíli."
A pouze tlačítko Zkusit znovu, které nepomáhá.

Nejsem si vědoma toho, že bych něco přenastavovala - prostě z ničeho nic jednoho dne to přestalo fungovat.

Nevíte, jak to řešit? Do internetbankingu se samozřejmě nedostanu, protože mám nastavené potvrzování přes aplikaci.

Děkuji
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikocz 23. 9. 2024 19:48

Stalo se mi loni přesně to samé. Nepamatuju si to na 100% ale myslím, že postup byl následující: appku smazat a znova stáhnout a přihlásit se v ní přes QR kód, který je v internet bankingu. Tam by to člověka mělo pustit bez appky, snad bylo potvrzení přihlášení přes SMS? Nějak takto jsem to řešil a vyřešil.
mikocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 9. 2024 20:46

gaabi: Stejný problém popisuji v příspěvku nad Tvým. Do IB se přihlásíš přes SMS, některé typy potvrzovacích SMS nejsou zpoplatněny, ale již si nepamatuji přesně které.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod gaabi 23. 9. 2024 21:34

Tak bezva - do IB se přes sms dostanu. Ale pak když mobil deaktivuji a zpět aktivuji, tak to stejně nepomůže. I jsem zkusila aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, ale problém přetrvává.

Takže výsledek - budu platit bance za několik poslaných sms a problém to nevyřešilo.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 24. 9. 2024 06:27

Já za ty SMS v podobném případě neplatil.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 9. 2024 16:40

gaabi:
Mám už delší dobu stejný problém s přihlašováním se do aplikace MMB. Z této diskuze je vidět, že asi nejsme sami co tento problém mají. To jejích vymňoukávání už je hodně trapné. Někdy vyjímečně se mi povede přihlásit ale dost často jsou s tím problémy. Před chvíli jsem to několikrát zkoušel a po několika vymňoukáváních se mi povedlo otiskem prstu přihlásit ale po několika málo sekundách se aplikace zrušila. Banka na to asi kašle aby s tím něco udělali a opravili to. Je ale otázkou jestli o tomto problému vůbec ví.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 9. 2024 19:12

Minimálně ode mě ano.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 9. 2024 19:57

MirekM.:
Co konkrétně od tebe ano?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 9. 2024 20:07

Již jsem to popisoval, také se v aplikaci něco vymňouklo a nešlo se do ní přihlásit, tvářila se jako nepřipojená, nově nainstalovaná.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zedna1 26. 9. 2024 11:49

Klienti Monety nově zaplatí Cvakem přímo ve Smart Bance
https://www.e15.cz/tiskove-zpravy/klien ... ce-1418854

Moneta přistupuje jako druhá banka na českém trhu k modernímu platebnímu řešení Cvak, které zákazníkům přináší inovativní a pohodlný způsob bezkontaktních plateb. Cílem Cvaku je zaplnit prázdná místa na mapě Česka, kde dosud nebylo možné platit bezhotovostně, a to díky výrazně levnějšímu a přehlednějšímu poplatku pro obchodníky. Dosud mohli klienti Monety, stejně jako klienti ostatních bank, přes Cvak platit prostřednictvím platební karty, Google Pay nebo Apple Pay.
...
„Platební řešení Cvak využívá infrastruktury okamžitých plateb a díky tomu usnadňuje a zlevňuje bezhotovostní platby mezi klientem a obchodníkem.
...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka