MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 25. 3. 2021 00:33

octaviampi píše:
dr._lukas píše:To 1% nabízejí do částky 300 tisíc, v čem by tratili?

Co tak vidím, tak je 1% u lidí s více účty na všech účtech. Ja mam u obou transakci z/na ING konto alespon v lonskem roce.

A jinak - chudáci lidi na zákaznickém oddělení. Takovéhle drzé dožadování se výhody, to je děs, falešný doktore.

Zdrž se svých trapných názorů ty jelito :oboze :lol:
Naposledy upravil dr._lukas dne 25. 3. 2021 14:51, celkově upraveno 3
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 25. 3. 2021 07:00

Tak ses opet ukazal.

Fc70: Moneta uz nekolikrat v minulosti na urok lakala, takze zas takove prekvapeni to neni.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 25. 3. 2021 14:52

Lákala, ale všechny, ne hrstku klientů, dle mého to zavání minimálně prapodivností.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 3. 2021 17:37

Nevidím v tom žádnou prapodivnost, jak to popisoval minarjo, má to určitou logiku, jen to prapodivně uchopili a rozšířili. Ale nevidím nic divného na tom, že se stávající klient dotazuje/čílí, když se ho akce netýká.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod dala67 25. 3. 2021 17:47

Jsem rád, že tu nabídku mi nakonec neposlali.
Ještě by hrozilo, že bych o ní uvažoval :-D
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 26. 3. 2021 11:29

Taky jsem se slušně zeptal a odpověděli mi, ze sorry jako a ze mohu zkusit stavební spoření, tak jsem jim méně slušně s několika argumenty odpověděl, ze se mi jejich přístup nelíbí, tak uvidime.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 26. 3. 2021 13:53

Přesně stejnou odpověď jsem dostal dneska taky :-D . Odepsal jsem jim, uvidíme, kdyžtak to v příštím týdnu zruším.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 26. 3. 2021 14:31

Z nějakého důvodu si vybrali kandidáty, kteří lépe vyhovovali požadavkům. Tak se nevnucujte..
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 26. 3. 2021 14:40

Nevnucuju se, jen jsem se zeptal, to snad jako klient mohu...., právo banky si vybrat koho chtějí nijak nezpochybňuji, ale stejně tak, já mám právo jednání banky vnímat jako nefer vůči někomu, kdo je v Moneta dlouhá léta, protocil tam spoustu peněz na různých produktech, a teď jim nejsem dost dobrý? Fajn, pokud jim par preletavych klientů přijde cennejsich, než ti dlouholeti, i to je informace. Jsou i jiné banky.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 26. 3. 2021 15:06

Vybrali si a my se ozvali a případně se taky rozhodneme s kým budeme nadále hrát.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 26. 3. 2021 15:23

Pochybuju, že z tebe něco mají, takže když je opustíš, tak je fakt vytrestáš...
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drummond 26. 3. 2021 16:11

Ale ono to není o vytrestani, já pouze hájim své zájmy. Moneta nabízí 1% jen někomu, fajn, pokud se dozvím, ze mě ne, jednoduše ty peníze dam jinam. Tečka. Nejsou v tom žádné emoce.

Schillerova na rozdíl od Monety mými 300 tisíci nepohrdne a dostanu 2% možná v návaznosti na inflaci i více.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 26. 3. 2021 18:52

Tak jsem obdržel druhou odpověď, která byla sice dlouhá, ale shrnout by se dala slovy, jsou teď všeobecně nízké úroky, klienty, které jsme do akce zařadili, jsme si pečlivě vybrali a vy to bohužel nejste.

Dále s nimi již komunikovat nebudu, nechám účet spát s par drobnými a uvidime, co bude třeba za rok. Jejich skoda peníze z MBank a Hello bank půjdou 1.5. jinam.
Naposledy upravil drummond dne 26. 3. 2021 19:13, celkově upraveno 2
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 26. 3. 2021 18:53

Nemáte někdo tušení jaká banka za levno zvládá příchozí platbu ze zahraničí v českých korunách?

Bylo trochu překvapení, když mi za to Moneta naúčtovala 1% (předem jsem netušil, že to nebude převod v rámci ČR), ale příště to rozhodně musím poslat někam jinam.
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 26. 3. 2021 20:41

tomasvlasak píše:Nemáte někdo tušení jaká banka za levno zvládá příchozí platbu ze zahraničí v českých korunách?
...

Pravděpodobně Equa banka, chce 29 Kč za příchozí zahraniční platbu.
Ceník: https://www.equabank.cz/download/dms/1761_cz_L003_sazebnik_platny_od_01012021.pdf
nikko
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka