od peliculiar 27. 4. 2021 22:29
Výpovědní lhůta je 30 dnů. Kreditka pak nejde používat (fyzicky, online to ještě nějakou dobu šlo). Kreditka by se měla splatit podle původního plánu (v bezúročném období), akorát výpis přijde až po uplynutí výpovědní lhůty, což může být později než je člověk zvyklý.
Rušil jsem kreditku koncem roku, na pobočce mi bylo řečeno, že s ní můžu platit dál během výpovědní lhůty, bezprostředně poté jsem v obchodě zaplatil, ale později v IB u KK bylo napsáno trvalá blokace. Mojí mámě pro jistotu KK na pobočce při zrušení rovnou přestřihli, aniž by se jí někdo na cokoliv ptal. Nejvíc mě naštval ten výpis, rušil jsem ji 29. prosince a výpis jsem dostal až na přelomu ledna a února.
Pokud jde o zůstatek, na zákaznické lince mi řekli, že pokud je zůstatek do + / - 100 Kč, tak to neřeší. Co je na tom pravdy, netuším. Šlo o to, že podle podmínek bych celý měsíc nemohl používat KK a musel platit za její vedení poplatek, protože bych nemohl udělat obrat. Nakonec to dopadlo tak, že poplatek jsem neměl, ale shodou okolností jsem za poslední měsíc na odměnách udělal těch cca 50 Kč, které si banka nechala. Pokud si dobře vybavuju, tak u KK Smart nešlo bez výpisu dopředu s určitostí vědět, jaké budu mít odměny (a nebo už si to nepamatuju).
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu.