MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod libol 20. 11. 2021 22:08

No není, ale například v době, kdy jsem uzavíral já, bylo.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 20. 11. 2021 22:19

Jaktože není?
A s 1,5% na rok
B s 2,5% na rok

Proto taky nemohli překlopit A na novou sazbu, ale musel se zakládat nový účet, aby zachovali garanci.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod qwertz375 20. 11. 2021 22:38

Lze u Monety nastavit disponenta paušálně ke všem účtům majitele nebo se musí pro každý další účet povolovat zvlášť? Vzhledem k tomu, jak neustále mění spořicí účty s nutností založit si vždy nový, nedává smysl chodit opakovaně na pobočku kvůli nastavení disponenta pro nový SÚ.
qwertz375
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ski1961 20. 11. 2021 23:26

bohužel roční garanci dodatečně stáhli..za mě absolutně nefer jednání, bud tam neměla být hned od začátku a ne to změnit až po několika hodinách :-(
ski1961
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 21. 11. 2021 00:11

Jak to tedy bylo? Já zakládal až teď k večeru. Ti, co zakládali hned ráno, tak mají s garancí a pak to stáhli a kdo založil později, tak už to má bez garance?
Díky za vysvětlení
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod evelista 21. 11. 2021 01:11

Jo
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod andre7 21. 11. 2021 01:14

a v kterém dokumentu se to najde?
andre7
Návštěvník

Odeslat příspěvekod evelista 21. 11. 2021 03:37

Web, v dany cas byl na www strankach, tj. Nikdo nic nedokaze. Reklamstina
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 11. 2021 06:32

Je mi to jedno, stejně o žádnou roční garanci úroku nestojím, když to vypadá na zvyšování úroků hned v prosinci. Která banka asi nabídne jako první 3 % ? Doufám že MMB s SUC.
8-)
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 11. 2021 06:37

qwertz375 píše:Lze u Monety nastavit disponenta paušálně ke všem účtům majitele nebo se musí pro každý další účet povolovat zvlášť? Vzhledem k tomu, jak neustále mění spořicí účty s nutností založit si vždy nový, nedává smysl chodit opakovaně na pobočku kvůli nastavení disponenta pro nový SÚ.

Ja jsem disponent u přibuzných a když si založili přes IB nové SUA a SUB, tak jsem automaticky disponent i na nových SU, vidím nové SU pod svým přistupem do IB a Smartbanky a múžu na nich provádět transakce.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 21. 11. 2021 07:10

Tak v normálních bankách snad takto disponent funguje (nejsou vidět asi jen úvěrové produkty). S tím, že po založení nového účtu je pro nastavení práv disponenta nutno zvlášť naklusat na pobočku, jsem se setkal jen u Creditas.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jjrr 21. 11. 2021 07:26

Ani platební karty jako disponent nevidím. BU a SU vidím ale všechny, i Euroúčty. A jako disponent nemám přístup ani k směnárně.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evelista 21. 11. 2021 12:24

Kdo mysli ze se to bude urocit az od 22.10?
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iguka 21. 11. 2021 12:37

a jak je to s jejich kreditkou? Příkaz z kreditní karty je za 0,- Kč, ale vztahuje se na něho bezúročné období? Nemůžu to v podmínkách najít.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikeencz 21. 11. 2021 13:15

Zkoušel někdo včera rušit ve starém IB ten starý spořící účet s 1,5%?
Já jsem ho zrušil, ale nepřipsalo mi to úroky za období 1.11. - 20.11. Když jsem stejným způsobem v říjnu rušil ten starý s 0,5%, tak mi to úroky připsalo okamžitě a to bylo nějak v půlce měsíce taky.
Teď jestli je to chyba nebo záměr?
mikeencz
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka