MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 12. 9. 2023 15:37

Možná kvůli tomu špehování je to (aspoň u mne) nejdéle se spouštějící bankovní aplikace.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 17. 9. 2023 20:27

Jaká je.maximalni výše cashbacku u toho 1% na podnikatelské kartě?
A jak dlouho trvá ten Cashback za čerpací stanice?
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 17. 9. 2023 20:57

Cashback 1% u podnikatelské KK není nijak zastropovaný.
Cashback 5% za čerpací stanice platí půl roku od sjednání osobní KK.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod CZ4R 24. 9. 2023 07:19

Rušíte si historické spořící účty nebo je necháváte pro "nějaký případ"? Mám jich asi 5 a nevím, k čemu by se mohly ještě hodit... Používám samozřejmě ten s tou nevyšší sazbou.
CZ4R
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 24. 9. 2023 07:31

Ruším
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 24. 9. 2023 08:28

Rusim.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 24. 9. 2023 10:17

Taky je ruším.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drummond 24. 9. 2023 10:30

Nechávám, muže snadno přijít doba, kdy banky začnou nesmyslně omezovat úcty ve smyslu nějaká sazba jen do výše 200 či 300 tisíc apod a nad tu castku nula, nula nic a mohou se tak hodit. Ostatně zrušit je mohu naráz celkem snadno.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 24. 9. 2023 10:30

Zatím jsem si je víceméně nechával s tím, že když budou klesat sazby, tak některý z nich začne být třeba zajímavý a domněnka, že by na něm nemuseli tak rychle měnit podmínky. Ale už jsem přemýšlel nad tím, že je zredukuji, jediné co mě od toho drží je v principu, že momentálně Monetu prakticky nepoužívám, tak mi to nepřichází tak často na mysl :-D
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 24. 9. 2023 13:23

Já si je také nechávám. Mám je prázdné, nepoužívám je a nic mne nestojí. V případě potřeby (např. zavedení nějakého poplatku) jdou zrušit, ale už zrušené zpátky nevrátím.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod LaNov 24. 9. 2023 14:00

Nechávám navíc jeden nepoužívaný. Může se hodit. Totiž i už passé spoření, třeba C má s aktuálně 3,3% lepší úrok než SÚ bez podmínek v řadě jiných bank (ČSOB, RB, ...).
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ondrej1 24. 9. 2023 14:05

Nechávám jeden, který má pěkné číslo.
Ondrej1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beowafle 27. 9. 2023 08:12

Sjednávám si online kreditní kartu, a zasekl jsem se u otázky na příjem domácnosti. Neznám příjem ostatních členů. Lze tam vyplnit jen můj příjem, nebo bych se tím dopustil nějakého podvodu?
beowafle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jujec 27. 9. 2023 08:20

Když uvedeš příjem nižší než je skutečnost, podvodu se dopustit nemůžeš (přece nemůžeš být trestán za to, že pro posouzení bonity uvedeš pro sebe nepříznivější situaci).
Dokonce je i judikát soudu, že když napíšeš nesmyslně vysoké částky, banka schválí úvěr a ty pak řádně splácíš, tak se o podvod nejednalo (protože nikdo nebyl poškozený), ale touto cestou bych rozhodně nešel.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beowafle 27. 9. 2023 08:28

Díky za odpověď. Ty odměny z kreditních karet jsou stejně tak směšné, že potřebuji jen naprosto minimální limit. Těch 5 % na tankování je první benefit, o kterém se dá říct, že se vyplatí. Alespoň pro člověka s mým příjmem a životním stylem.
beowafle
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka