MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 28. 12. 2023 18:35

Mozna kdyz nemate souhlas s marketingem tak nenabizeji, kdo vi :-)

Aktualne mi to cpe TV za až 5,8%… Staci zkusit VSECHNO poslat ven… v tomto pripade nad 40 tisic.
Přílohy
IMG_6859.jpeg
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 28. 12. 2023 18:53

MMB t.č. nabízí TV s úrokem až 5,8 p.a. (u 1/2roč.) všem (nejen těm, co začnou peníze z MMB odesílat jinam). https://www.moneta.cz/sporeni-a-investi ... ane-vklady
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 28. 12. 2023 20:00

To je mozny, me uz dva ucty s 5,5% (sporeni extra, sporeni extra 2) zalozila tak asi uz nema co jineho nabidnout :-)

Pointa je, ze musite luxovat ucet… netvrdim ze kazdemu ale v minulosti jsme to tu myslim zkouseli hromadne?

A pro ty neaktivni mela Spoření Active Bonus 5,70 s podminkami aktivit
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ... 29. 12. 2023 06:27

Pro me ma MMB pri zakladani SU online uz nekolik let jen prichystanou zpravu, at jdu na pobocku s dokladem totoznosti. Uz me to prestava bavit tam chodit. Tam se jen podivi, ze je doklad zadany v poradku u SU zalozi. Pri reklamaci mi odpovedeli, ze to neni chyba systemu, ze to je rozhodnuti banky vuci klientovi.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 29. 12. 2023 10:13

Této větě moc nerozumím: "Tam se jen podivi, ze je doklad zadany v poradku u SU zalozi.".
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod milanBrno 29. 12. 2023 11:29

"u" = "a"
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 29. 12. 2023 11:32

Dnes jsem v Monetě vypovídal po 2 letech stavebko ... v IB provedeno během půl minuty, včetně podpisu ... za mě palec nahoru, takhle kdyby to fungovalo všude ... ;-)
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rad68 30. 12. 2023 09:02

Po delší době jsem se přihlásil do Monety a i když mám appku, tak mi přišla SMS (a samozřejmě i poplatek 5 Kč). Asi su slepej, ale nenašel jsem, kde se v té aplikaci dá nastavit, aby sms nechodili a vše se potvrzovalo přes ni. Nevybavíte si někdo, kde je to tam schovaný?
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 30. 12. 2023 10:52

S problémem zasílání SMS pro přihlášení jsem bojoval u manželky s logováním do mého IB několikrát neúspěšně i s infolinkou se zrušením přístupu ke mě z manželčiny app a novým vytvořením. Až jsme kápli na infolince po přepojení na někoho s vyšší kvalifikací, zrušili jsme v aplikacích všechny přístupy a znovu je založili s pomocí uvedeného pracovníka na infolince a SMS na zalogování manželky do mého IB přestaly chodit a ověřuje se konečně přes svou app.
Bylo zajímavé, že logování do svých IB probíhalo přes své app, mé logování do manželčina IB také probíhalo přes mou app, ale jak jsem psal, jen logování manželky do mého IB pomocí SMS.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hannys85 31. 12. 2023 10:20

Alfréd z hor píše:Dnes jsem v Monetě vypovídal po 2 letech stavebko ... v IB provedeno během půl minuty, včetně podpisu ... za mě palec nahoru, takhle kdyby to fungovalo všude ... ;-)

Kéž by u nich šlo takto vypovědět vše...
Já chci vypovědět kreditku (jelikož mi skončila akce 5% na benzín) a lze to jedině na pobočce. :-l
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jirka1277 7. 1. 2024 14:57

Ahoj, zaznamenali jste problémy s Bankovní identitou MMB ? Při přihlášení na https://www.identitaobcana.cz se zobrazuje chyba. Banka (technická podpora) nejspíše řeší (dle infa na https://ib.moneta.cz). Jen dotaz, jsou-li k dispozici bližší informace.
Děkuju a přeji hezké nedělní odpoledne, Jirka
Jirka1277
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 8. 1. 2024 15:20

Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 1. 2024 15:49

Dobrý zlepšovák. :tleskani
Je tedy pravda, že kdykoliv jsem potřeboval vložit hotovost, tak široko daleko žádný vkladomat Monety nebyl, takže nakonec jsem vždycky skončil v ČS, RB nebo Airční bance.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 9. 1. 2024 07:06

Poslal jsem si včera kolem 21:30 okamžitou platbou peníze z Fio do Monety na SÚ. Peníze na SÚ účtu byly okamžitě, ale zaúčtovány až dnes kolem 0:15, tedy předpokládám, že se úroky z příchozí částky budou počítat až ode dneška. Účetní uzávěrka dle infolinky pro započítání úroků po cca 20 hodině v pracovní den asi funguje. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod ... 9. 1. 2024 17:57

To by byla ale svinarna.
...
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka