MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 19. 12. 2024 14:46

To si myslí, že těmi 3,5% někoho odradí od výběru (k ponechání peněz v Monetě)? :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 19. 12. 2024 15:48

Záleží do kdy ten úrok 3,5% Moneta nabízí a jestli ho garantuje. Za nějakou dobu by těch 3,5% možná mohl být dobrým úrokem.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tmx643 19. 12. 2024 15:55

3,5 % má Extra 3. To není nijak nový úrok, spíš znovu obnovili nabízení toho účtu.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 20. 12. 2024 09:21

Spořák garance 3,5 % minimálně do 30. ledna 2025.
petr.novak888
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jjm64883 20. 12. 2024 12:26

Potvrzuji, Extra nabídnuto při pokusu odeslat pár set tysyč pryč z Extra 2. Tak jsem ho založil a ty peníze pak stejně poslal do RB, samozřejmě, haha.
jjm64883
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 20. 12. 2024 15:59

Zbytecne zakladat.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod LaNov 29. 12. 2024 16:11

Dělám pro kolegy něco jako "šokující předpovědi" a mimo takové ty obligátní černé labutě typu úspěšný atentát na Putina, velká přírodní katastrofa, jobovka, co pošle korunu na 28/EUR apod. jsem tam chtěl dát, že "Tykač vstoupí do politiky a ovládne Monetu (případně v opačném pořadí)", ale čím dál vím mi připadá, že to není nic jako šokující předpověď, ale poměrně logické očekávání. Moc ale Monetu nesleduju, tak si nejsem jistý: platí pořád, že má Tykač v Monetě jen minoritní podíl?
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 29. 12. 2024 16:36

Tak dokud bude mít podstatný podíl PPF, tak bude mít Tykač minoritní podíl. Mám pocit, že podíl lehce navýšil a že i někde hovořil o tom, že bude dále navyšovat. On je to poměrně reálný scénář. Jinak Manecomte má furt pod 10 % (9,56 %) a co z těch ostatní je Tykač už si nepamatuju.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 29. 12. 2024 17:39

Radeji Tykac nez fuze s AirBank.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 12. 2024 20:56

Jak se řeší v Monetě problémy.
S manželkou máme disponentsví navzájem. Když se přihlásím v mé APP na její účet, vypíše se hláška: "Nepodařilo se načíst všechna data. Pro aktualizaci potáhnou dolů.". Po potáhnutí dolů se hláška opět objeví. Naštěstí na fukci APP to nemá vliv. Řešili to způsobem, že mně každy měsíc poslali hlášku typu na problému usilovně pracujeme. Po cca půl roce došla hláška o odstranění problému až s novým IB. Tato poslední hláška došla někdy v létě a dodnes problém s nenačtením všech dat u manželky nebyl odstraněn.
Alespoň vím, kterou banku si v budoucnu nemám zvolit jako hlavní. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 10:27

Jak je to s těmi 5 % zpět na půl roku u kreditky?
Je to na 6 zúčtovacích období nebo přesně na 6 měsíců od aktivace? Kartu jsem aktivoval v 6.července tak jestli ještě teď dostanu 5% za nákupy do 5.1.?
Plnou výši odměny jsem v tom červenci ani v dalších měsících neměl.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 1. 1. 2025 12:47

mělo by to být 6 měsíců od dne sjednání, takže ti to zasáhne 7 měsíců a teoreticky lze tedy plnou odměnu čerpat až 7 krát (plná odměna za kalendářní měsíc) ... jen to berou podle data zaúčtování platby, takže by si to chtělo pospíšit
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 13:15

Nejvíc utrácím v Kauflandu a Lidlu tak mě napadlo koupit dárkové poukázky v těchto obchodech.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 1. 2025 13:54

Dárkové poukázky si klidně kup, odměnu 5% za ně získáš. Jinak potvrzuji, že termín 6 měsíců by měl platit od data sjednání KK (nikoliv od data aktivace KK).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 1. 2025 14:22

Smlouva byla uzavřena taky 6.7. Zítra ty poukázky koupím. V Lidlu mají jen na 1000 Kč, v Kauflandu na 3000. Snad je budou mít.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka