MONETA Money Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod marvy 5. 7. 2016 09:12

Tu současnou musíš stejně mít, dokud nebude vypuštena ta nová...už nejde stáhnout z PLAY.
Zálohovat nebude třeba, jistě bude lepší než tahle z roku 2010. To sem si stopro jistej.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 5. 7. 2016 12:14

Tim bych si nebyl tak jist, napr. aplikaci mBank pouzivam starou, protoze se s ni potrebuji pripojovat do tri IB (troje prihlasovaci udaje) a to nova neumi.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 5. 7. 2016 14:09

Ať vymyslí co vymyslí, trvá jim to a vzhledem k založení ČSOB premium bude stejně to jejich Gratis konto již překonané
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 5. 7. 2016 15:10

Pokud se dívám dobře,tak abych měl nárok na CSOB Premium musim splnit alespoň jednu ze tří podmínek, například mít příjem min. 50 000 Kč. :hm A ještě mě zajímá jestli ti šaškové z CSOB i u premiových služeb chtějí 9Kč měsíčně za případnou platební nálepku. :-))
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod davsopl 5. 7. 2016 23:42

dr._lukas píše:Ať vymyslí co vymyslí, trvá jim to a vzhledem k založení ČSOB premium bude stejně to jejich Gratis konto již překonané

To si nemyslím... A MMB má pořád co nabídnout. Např. teď výměna Chorvatských kun na přepážce zdarma. Pravda, já bych spíše uvítal možnost výměny Turecké liry za podobných podmínek a kurzu jako Evropsko-ruská banka... Navíc stále je Grátis konto pro stávajícící klienty zdarma bez jakýchkoliv podmínek.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marvy 6. 7. 2016 09:08

Přesně tak, za to že nechali Gratis pro stávající klienty, mají u mne jedno malé bezvýznamné plus ;-) :-] a IB je taky pořád fajn, v podstatě ho jen přebarvili.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 7. 2016 12:08

No ta vymena kun je krasna, ale zdarma vymenim i ve smenarne a s daleko vyhodnejsim kurzem..ze je Gratis zatim bez podminek, to koukam, ale napr. v zahranici totalne nevyuzitelna.. Kazdopadne drzet nekolik kont je naprosto zbytecne...
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 6. 7. 2016 12:49

do zahranici jsou lepsi karty to je jasne.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 7. 2016 16:13

Do zahranici s kartou ano, ale rozhodne ne s kartou GE a mBank
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 6. 7. 2016 16:38

To ani v CR bych kartou GE neplatil.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 7. 2016 18:07

Duvod? Mi vraci KK v kazdem elektro shopu 5% do 500,- bonusu..na rok je zdarma..az ji zpoplatni, zrusim ji a dalsi uz zadat u GE nebudu..nemam rad produkty, kde jsem nucen platit kartou urcitou castku, aby byla zdarma
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 6. 7. 2016 18:37

Zas tak casto elektro nenakupuji, aby se mi to vyplatilo resit.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod LGA 7. 7. 2016 06:32

dr._lukas píše:No ta vymena kun je krasna, ale zdarma vymenim i ve smenarne a s daleko vyhodnejsim kurzem..ze je Gratis zatim bez podminek, to koukam, ale napr. v zahranici totalne nevyuzitelna.. Kazdopadne drzet nekolik kont je naprosto zbytecne...

dnes maji kurz 3,69 Kc/HRK, exchange VIP je 3,68.
Kde maji ten daleko vyhodnejsi kurz?
nejak ale nechapu, ze valutove kurzy jsou ted u MMB vyhodnejsi nez devizove. Nebylo to driv naopak?
LGA
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jisy 7. 7. 2016 10:01

LGA: Na konci kurzovního lístku má MMB poznámku:
"Prodej bankovek cizí měny 1 % min 30 Kč " .... Takže ty kuny přijdou min. na 3,727 Kč
jisy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LGA 7. 7. 2016 11:20

bezny kurz ma exchange 3.73
kde je ten daleko vyhodnejsi kurz, jako je napr. u eura, libry, dolaru mezi smenarnami a bankami.
LGA
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka