Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 11. 11. 2020 11:26

Lol Phirae píše:
Noxik píše:pan Y: Jak presne to potvrdili? Dorazi nejaky email s PDF kde je jasne psano, ze vse je zruseno?

Dorazilo následující:

Hezký den, pane XXX,

na základě odmítnutí obchodních podmínek jsem zařídila vše potřebné, dle Vašeho požadavku.

Budeme rádi, pokud v budoucnu budete produkty naší banky opět užívat.

Přeji Vám příjemný úterní den

Jinak potvrzuju, že IB i SB je obratem nefunkční.

Měl jsem to stejně včetně textu e-mailu. Pak jsem se jich ještě dotazoval, jestli budou posílat nějaké potvrzení o ukončení těch produktů nebo finální výpis z účtů, abych se dozvěděl k jakému datu bylo vše ukončeno, nic z toho ale už nezasílají. Dokonce informaci o tom, k jakému datu došlo k ukončení produktů, nechtěli zaslat e-mailem (údajně právě z důvodu odmítnutí změn obchodních podmínek, což mi nedává smysl), ale sdělili ho alespoň v telefonickém hovoru.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 11. 11. 2020 13:13

potvrzuji, odmítl jsem nové podmínky odpovědí na mail a vše zrušeno obratem
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 11. 11. 2020 14:30

pan Y. píše:Pak jsem se jich ještě dotazoval, jestli budou posílat nějaké potvrzení o ukončení těch produktů nebo finální výpis z účtů, abych se dozvěděl k jakému datu bylo vše ukončeno, nic z toho ale už nezasílají.

Konečné výpisy dorazily druhý den (to je AFAICT povinnost ze zákona, tak dost pochybuju že by to někomu neposlali.)
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Noxik 11. 11. 2020 17:17

Ja odmitl nove podminky zpravou v IB, tu pro jistotu podepsal pres SMS, za par dni dorazil email a dneska doporuceny dopis, ze je nemam u Creditas zadny aktivni produkt. Cili timto osobne zarazuji Creditas mezi TOP banky, ktere skutecne komunikuji a nevyhybaji se odpovednosti k zakaznikovi. Neco podobneho jsem zatim zazil jen u AirBank.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod forzaken 15. 11. 2020 17:09

Rozhodoval jsem se, že si u ni založím účet, ale po příspěvcích zde napsaných mám docela obavy.

Proč do toho nejít?
forzaken
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cz01 15. 11. 2020 17:59

Produkty samotné nejsou špatné, ale můj problém s Creditas je, že k nim nemám důvěru. Několikrát změnili podmínky bez upozornění a dělali z lidí blbce (hlavně spořící účet). Kurz cizích měn se taky zhoršil, než bylo na začátku propagováno.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 15. 11. 2020 18:20

Stejné pocity. Spíš bych se ale ptal, proč do toho jít? Nepřijde mi v současné době, že by poskytovali něco až tak zvláštního.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 15. 11. 2020 19:20

forzaken píše:Proč do toho nejít?
  • Nenabízí nic zvláštního a zajímavého oproti jiným bankám.
  • Úročení na spořícím účtu je možné jinam prozatím mít i vyšší.
  • Slibovali určitou výši úroku na spořáku do určitého data a pak to předčasně jen tak ze dne na den bez upozornění předem snížili. Bylo tu ohledně toho dost křiku.
  • Původně dobré kurzy už delší dobu nemají tak dobré jako kdysi.
  • Zprovoznili nové IB a mobilní aplikaci a je to hnusné, nepřehledné a chybí tam některé věci které v jiných bankách jsou samozřejmosti a které klientům chybí.
  • Mají málo poboček a pokud by někdo potřeboval něco osobně vyřídit a nemá štěstí, že mu pobočku udělali blízko bydliště, tak by musel cestovat více či méně daleko.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Zedna1 16. 11. 2020 13:28

Souhlas s tim co pise vlazy.

Jen doplnim, ze meli (pro mne) velmi pekne/prehledne IB, ktere zahodili a misto toho nasadili jako nove IB to drive pouzivane u Richie uctu, ktere ale bylo/je priserne.

Vyhoda Creditas je, ze maji neomezeny pocet vyberu z libovolneho bankomatu (bez podminek).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drkarel 16. 11. 2020 16:12

Zedna1 píše:Vyhoda Creditas je, ze maji neomezeny pocet vyberu z libovolneho bankomatu (bez podminek).

Což ovšem má třeba i Moneta, což je o dost větší banka. O malých bankách nemluvě.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 17. 11. 2020 12:15

Na co reaguješ? :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Loader 17. 11. 2020 12:50

Už na nic, byl to troll z Indie :)
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sykora1 20. 11. 2020 23:53

Nevim jestli jsem neco neprehledl, ale jaky je duvod odchazet od Creditas, kdyz maji SU uroceni 0.5% bez omezeni? Pasmove omezeni (do 350tisic) maji jen na SU+, ne na obycejnem SU. Nebo se to ma zmenit? .... Ted zjistuji, ze obycejny SU uz nenabizi a v urokovem listu maji take uvedene pasmove uroceni, ovsem v IB pisou ze urokova sazba je 0.5% (bez pasma a omezeni). Tak co tedy plati?
sykora1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fc70 21. 11. 2020 06:57

SÚ založené v prvních měsících mají garanci, kdesi v úrokovém lístku je i zdokumentována.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod fffff 21. 11. 2020 07:12

Zase ta garance? To už tu jednou bylo ne? :D
fffff
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka