Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 7. 2022 15:59

nejspise ano
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod M2M 27. 7. 2022 08:56

A na Creditas pobočce lze vybrat a bez nějakých poplatků?
M2M
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 27. 7. 2022 20:06

M2M: vklad je zdarma a výběr za 10Kč (do 500k), což je fajn a proto tuto službu u Creditas využívám.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gman 31. 7. 2022 08:38

zakládal jsem TV na 6měs. Tu částku mám teď převést na BÚ který je veden k tomu TV. Z toho bú se to potom automaticky spáruje s tím TV?
gman
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 31. 7. 2022 09:03

Ano.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod iglooo 31. 7. 2022 15:25

Termínovaný vklad lze založit, aniž by na zdrojovém účtu byla potřebná částka? :hm
iglooo
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 31. 7. 2022 15:49

Ano.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 4. 8. 2022 11:02

Creditas u již existujícího spořícího vkladu s výpovědní lhůtou zvyšuje úrok (narozdíl od TV) stejně jako J&T, že?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 4. 8. 2022 12:34

Prozatím tomu tak vždy bylo
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 18. 8. 2022 23:25

V mobilní aplikaci vidím nějakou možnost "Zapnout platby na kartu" a zajímalo by mne co to je, k čemu je to dobré a jak to funguje. Znamená to, že pokud to zapnu tak budu moct přijímat na mojí kartu nebo odesílat na něčí kartu platby? V minulosti jsem už měl úspěšně zaslané několik plateb na moji karu od Creditas bez toho aniž bych pro to musel něco někde zapnout nebo aktivovat.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 18. 8. 2022 23:28

Nespletl ses ? Asi vidíš platbu na kontakty, ne ?
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 19. 8. 2022 00:01

Akciový Klokan:
Je to možné, že to má být platba na kontakty. Mám tam "Zapnout platby na k…". Myslel jsem, že to k… znamená karty, ale asi to bude kontakty. Takto to je když se něco nezobrazuje úplně.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 8. 2022 00:35

Ano, to bude nejspíš nová služba plateb na číslo mobilu z Kontaktů (místo na číslo účtu), kterou banky s velkou pompézností začínají zavádět.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 19. 8. 2022 00:42

Takže nic zajímavého a běžně využitelného.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod culti 19. 8. 2022 08:56

Proč by to nebylo běžně využitelné. Je spousta lidí, co si nepamatuje číslo svého bankovního účtu. Tady stačí jen uvést kontakt a je to. Typická situace třeba pro opraváře, co vykoná určitou službu a nemáte u sebe hotovost atd.
culti
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka