Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Kamča26 31. 1. 2024 20:45

Můžete výpověď zrušit a dát novou s jinou částkou.
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lightblackfox 31. 1. 2024 22:58

Jenže zase ztratí výhodu toho, že už ta původní výpověď nějakou dobu běžela.
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 31. 1. 2024 23:39

Budete to nečekané snížení na spořáku řešit s bankou/FA?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 1. 2. 2024 10:31

Koukám, že to z Kradutas SÚ pošlu zas do Monety, kde je to sice taky za 5,5 %, ale aspoň si tam nedělají z lidí dobrý den.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 1. 2. 2024 10:35

Přemýšlím, že bych měl ukecat ženu ať si založí další účet asi u Maxbanky, má jen RB a Creditas.
Já u Creditas nechávám jen "operativní rezervu" jinak mám peníze u Trinity a Maxbanky.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod SenseiJirka 1. 2. 2024 13:03

Milos píše:Ale asi to s tím snížením úroků od dnes myslí vážně, v appce už u SÚ vidím nižší sazbu 5,5%.

Jojoo, za SV 1M přišli úroky na halíř přesně za 1.-29.1. (6%) a 30.-31.1. (5,7%) :/
SenseiJirka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 1. 2. 2024 14:15

Tak Creditas mě hodně vytočila tím snížením u spořícího vkladu, který tam za nízký úrok teď bude ležet 3 měs. . Začínají dělat praktiky stylu Trinity.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 3. 2. 2024 21:42

Tak nevím, co dělám blbě... Před časem jsem vypověděl 3M vklad, celý. Naivně jsem se domníval, že k datu možného převodu jinam budu mít k dispozici celou částku, včetně úroků k onomu datu. No a teď koukám, že tam mám pár pětek jako úrok od ukončení vkladu k 31.1... Jak to udělat, aby ten vklad prostě zmizel, bez pohybů v budoucnu?
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 3. 2. 2024 21:51

Už si to nepamatuju, ale mám pocit, že jsem musel celý ten vklad zrušit.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 5. 2. 2024 15:42

Creditas pořádá další soutěž za 5 plateb kartou s částkou minimálně 500Kč. Hlavní cena je 100.000Kč.
https://www.creditas.cz/jarni-prazdninova-jizda
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 7. 2. 2024 21:28

nevidím tam nikde, že by měl být vyloučen např. RVLT, takže by to mělo být vcelku snadné.
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lenka_2 8. 2. 2024 00:05

Já to řeším přes Twisto. Platbu za byt rozdělím na 5 složenek po 500 Kč a ty pak zaplatím jednotlivě Creditaskou.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 10. 2. 2024 07:14

Do bankovnictví Creditas se přihlašují téměř vždy na mobilu. Včera jsem se po dlouhé době chtěl přihlásit do IB na počítači a na přihlašovací stránce se mi zobrazilo přihlášení QR kódem který je třeba naskenovat v mobilní aplikaci. Když jsem otevřel mobilní aplikaci tak jsem tam ale nikde žádnou možnost naskenování toho přihlašovacího QR kódu nenašel. Našel jsem tam ale u plateb nějakou QR čtečku kterou jsem to zkoušel naskenovat, ale zobrazilo se mi, že "Přihlášení se bohužel nepovedlo. Zkusíte to prosím znovu?". Všechny opakované pokusy dopadly stejně a do IB na počítači mne to nepřihlásilo. Asi tato QR čtečka je určená na něco jiného. Podle videonávodu by v aplikaci měla být nějaká volba Přihlásit se na počítači, ale já tam nic takového nemám. Aplikaci bych snad měl mít aktuální, protože vždy kdy mi Obchod Google Play nabídne aktualizaci tak si ji aktualizuji. Jaké máte kdo zkušenosti s tím přihlašováním do IB na počítači přes ten QR kód? Jinak přihlášení pomocí SMS které tam také je funguje bez problémů.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 2. 2024 07:31

Ještě před přihlášením do aplikace je třeba kliknout na přihlásit se na počítači místo zadávání PIN nebo použití biometrie.
U mého telefonu to zrovna překrývá okno pro Přihlášení biometrikou.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Suky. 10. 2. 2024 11:11

Euro debetka u Arabů nefungovala bezkontaktně. Prostě zamítnuto a hotovo. Po zastrčení fungovala (když se mi to stalo potřetí, prohlásil jsem nahlas zasouvajíce kartu do terminálu "ou, this is fucking card" a obsluha se mohla potrhat smíchy, pochopila to úplně jinak než jsem to myslel :- )

Ostatní tři karty bez problémů...
Suky.
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka