Přemýšlím, že bych měl ukecat ženu ať si založí další účet asi u Maxbanky, má jen RB a Creditas. Já u Creditas nechávám jen "operativní rezervu" jinak mám peníze u Trinity a Maxbanky.
Tak Creditas mě hodně vytočila tím snížením u spořícího vkladu, který tam za nízký úrok teď bude ležet 3 měs. . Začínají dělat praktiky stylu Trinity.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Tak nevím, co dělám blbě... Před časem jsem vypověděl 3M vklad, celý. Naivně jsem se domníval, že k datu možného převodu jinam budu mít k dispozici celou částku, včetně úroků k onomu datu. No a teď koukám, že tam mám pár pětek jako úrok od ukončení vkladu k 31.1... Jak to udělat, aby ten vklad prostě zmizel, bez pohybů v budoucnu?
Do bankovnictví Creditas se přihlašují téměř vždy na mobilu. Včera jsem se po dlouhé době chtěl přihlásit do IB na počítači a na přihlašovací stránce se mi zobrazilo přihlášení QR kódem který je třeba naskenovat v mobilní aplikaci. Když jsem otevřel mobilní aplikaci tak jsem tam ale nikde žádnou možnost naskenování toho přihlašovacího QR kódu nenašel. Našel jsem tam ale u plateb nějakou QR čtečku kterou jsem to zkoušel naskenovat, ale zobrazilo se mi, že "Přihlášení se bohužel nepovedlo. Zkusíte to prosím znovu?". Všechny opakované pokusy dopadly stejně a do IB na počítači mne to nepřihlásilo. Asi tato QR čtečka je určená na něco jiného. Podle videonávodu by v aplikaci měla být nějaká volba Přihlásit se na počítači, ale já tam nic takového nemám. Aplikaci bych snad měl mít aktuální, protože vždy kdy mi Obchod Google Play nabídne aktualizaci tak si ji aktualizuji. Jaké máte kdo zkušenosti s tím přihlašováním do IB na počítači přes ten QR kód? Jinak přihlášení pomocí SMS které tam také je funguje bez problémů.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
Ještě před přihlášením do aplikace je třeba kliknout na přihlásit se na počítači místo zadávání PIN nebo použití biometrie. U mého telefonu to zrovna překrývá okno pro Přihlášení biometrikou.
Euro debetka u Arabů nefungovala bezkontaktně. Prostě zamítnuto a hotovo. Po zastrčení fungovala (když se mi to stalo potřetí, prohlásil jsem nahlas zasouvajíce kartu do terminálu "ou, this is fucking card" a obsluha se mohla potrhat smíchy, pochopila to úplně jinak než jsem to myslel :- )