Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 10. 2. 2024 12:14

myšpulín:
Děkují za upozornění, že to "Přihlásit se na počítači" je ještě před přihlášením do aplikace. Mám to stejně překryté tím přihlášením biometrikou a tak jsem to neviděl a ani mne nenapadlo, že by to mohlo být někde před přihlášením do aplikace. V tom videonávodu ani zmíňka, že je to před přihlášením do aplikace a tak takový návod je docela dost neúplný.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Black_Smoke 10. 2. 2024 23:39

vlazy píše:V tom videonávodu ani zmíňka, že je to před přihlášením do aplikace

Výslovně to tam nepíšou, ale není to patrné z toho obrázku?

Obrázek

Ale proč to máte překryté tlačítkem Přihlásit se biometrikou, to nevím. Já to mám přesně tahkhle vedle sebe.
Black_Smoke
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 2. 2024 00:54

Black_Smoke:
Na tom tvým obrázku to je vidět, ale když to mám překryté biometrikou tak to nevidím a nenapadlo by mne to tam někde chledat. Překryté biometrikou to mám asi proto, že v aplikaci mám nastavené přihlašování biometrikou a tak po spuštění aplikace mi to nabízí biometriku.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milanBrno 11. 2. 2024 10:50

Prekryte to maji vsichni co nepouzivaji mobil o velikosti tabletu...(mysleno s nadsazkou)
Takze to je takovy problem kliknout na Zrusit...!!!???
Od toho tam ta moznost je a uplne stejne to tak maji i dalsi banky.
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 2. 2024 11:42

Je to tak, podobné to má v appce třeba Air Bank, tam je také třeba požadavek na otisk (pokud je jako výchozí na přihlášení do appky) zrušit a pak se odkryje možnost QR přihlášení.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 2. 2024 12:56

milanBrno:
Problém to není žádný, ale já tam žáden odkaz na zrušení nemám. Zrušit se to dá tlačítkém zpět na mobilu. Proč bych to měl ale dělat když nepředpokládám, že pod tím je skryté to přihlášení na počítači (nyní už to vím) a předpokládám, že to bude někde až po přihlášení do aplikace kde to ale bohužel není?
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod maeth_u 11. 2. 2024 13:16

Funguje, i když člověk po ppřihlášení naskenuje QR kód funkcí pro placení přes QR (to prostřední tlačítko a pak vybrat QR platbu).
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 2. 2024 16:03

maeth_u:
Nevím co máš konkrétně na mysli. Přihlášení do IB na počítači skenováním v mobilní aplikaci QR kódu pro platby, ale bohužel nefunguje. To jsem už tu psal, že jsem to zkoušel ale, že se mi při tom zobrazuje, že "Přihlášení se bohužel nepovedlo. Zkusíte to prosím znovu?" a to i když to zkouším opakovaně.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod drummond 13. 2. 2024 19:27

člověk se stále učí.... chtěl jsem zlikvidovat ten 1M vklad, když sazbu srazili ze dne na den na pouhé 5,2%, no k mému překvapení lze mít pouze jednu aktivní výpověď.... bohužel už mi tam jedna menší běží....no tak místo měsíc budu na ty peníze čekat skoro dva měsíce... fakt vyčuránci v té Creditas, fakt že jo.

Tak jen varování pro ostatní, lépe likvidovat rovnou celé najednou a nikoliv po částech, neúměrně se to natáhne.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod blue.sky 13. 2. 2024 20:05

A není výhodnější zrušit tu výpověď s menší částkou, a zadat novou na celý vklad? /V mém případě bylo/.
blue.sky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod čulibrk 13. 2. 2024 20:20

Přesně tak, já mám 3-měsíční vklad, ještě před měsícem byl s 6 %p.a. a měl jsem výpověď jen na vypočtené úroky. Zrušením výpovědi a vložením nové výpovědi budu mít vše v dubnu 2024 a vše pak v Creditas zruším.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod drummond 13. 2. 2024 21:26

Dík moc za tip blue.sky a čulibrk, samozřejmě, že se to vyplatí, jdu na to. Tohle forum je prostě poklad :)
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 19. 2. 2024 09:08

Všimli jste si, že ty ludry v Creditas potichu "aktualizovali" původní zprávu z 13.2. a včera v neděli 18.2. tam potichu přidali i snížení úrokové sazby na spořícím účtu o další 0,1% --> 5,4% do 500k s platností od dnes 19.2.?
A k tomu už se neobtěžovali poslat žádné info e-mailem...
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 19. 2. 2024 09:42

Nevšiml, ale pěkný, jak lze během jednoho měsíce s odstupem několika dnů 2x ponížit úrokové sazby.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka