Creditas (banka)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod FRENKY33 24. 4. 2024 06:00

Nepozorujete problemy s placenim GooglePay kartou Creditas?

Uz dva dny po sobe mi terminaly platbu zamitaji s hlaskou "neplatna karta". (Samotna penezenka chybu nehlasi..normalne zobrazi zelenou fajfku)
V googlu je samozrejme karta v poradku.

S jinou kartou platba projde (fyzickou Creditas kartu jsem nezkousel).
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 25. 4. 2024 09:49

Teď mi Android aplikace hlásí "Než budete pokračovat aktualizujte si appku", přitom dle Google Play je aktuální... (z 19.4.)
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 25. 4. 2024 10:06

Tohle je daň za to, že používáme banku, která nepatří mezi ty nejbystřejší: oni nemají 100% kontrolu nad distribucí aplikací přes Google Play nebo App Store (navíc těch serverů je mraky a stav replikace se liší), přesto to po klientech vyžadují.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 25. 4. 2024 10:07

Webové bankovnictví přes SMS login teda jede, appka protestuje. A jinak appky dělám, běžný standard je nasadit verzi pro 20% uživatelů a pak ji propagovat dál. A rozhodně bych si netroufnul vynutit "musíte mít verzi X" dříve než po týdnu.
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 25. 4. 2024 10:26

To jsou fakt debilové... Aktualizujete si apku a v Google Play se mně nabízí akorát Odinstalovat a Otevřít.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 25. 4. 2024 10:40

Mám to úplně stejně... Android, "aktualizujte si" a mám verzi z 19. 4. bez možnosti aktualizace v Google Play... klauni...
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 4. 2024 11:11

Nejste v to sami. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod peno22 25. 4. 2024 11:28

Už jde aktualizovat (aspoň mě), jsou to ale zoufalci, že něco takového dopustí.
peno22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 25. 4. 2024 11:30

Toto bohužel asi postihlo úplně všechny z nás, kteří používáme Creditas appku na Androidu. Naštěstí tuto chybu zjistili a aktualizace už lze provést.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 25. 4. 2024 13:35

Klidne mohli objevit bezpecnostni diru a radeji do aktualizace aplikaci vyradit z provozu. Vime prd, co za tim je. Na iOSu to stejne, aktualizace k dispozici.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 26. 4. 2024 11:51

https://www.creditas.cz/blog/hlasujte-p ... kove-sazby
Ještě si můžete zahlasovat :-) To jsou vtipálci. Být jimi, tak si raději udělám analýzu, jak jsou na tom s úrokovými sazbami ostatní banky.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LaNov 26. 4. 2024 17:54

Jakou analýzu? Vždyť je to jednoduché: Trinity, Creditas/Max a Partners mají jednoduchou strategii být mezi nejlepšími spořáky. Jestli rychleji reaguje na ČNB jedna nebo druhá je docela jedno. Ale jinak se samozřejmě navzájem pečlivě sledují, o tom nepochybujte :D
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 26. 4. 2024 18:15

Myslím, že Creditas/Max už z boje o přední příčky vypadli. Teď už je jen souboj Trinity vs Partners.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 26. 4. 2024 21:46

Trinity stávajícím klientům nabízí úrok 5,58% (některým i 5,69%, ale jen do 250tisíc).
Maxbanka nabízí úrok 5,7% do 500tisíc a 5,6% pro vyšší vklady.
VÚB nabízí úrok 5,8%.
Není to tedy jen souboj Trinity vs Partners :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 27. 4. 2024 07:12

Partners však každým dnem přijde jistě s očekávanou věcí a to snížením.
Pak to už bude jen o tom, na jakou výši to bude a kdo z TB x MaxB x PB x VÚB bude mít procenta nejvýše.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka