Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fiasky 11. 11. 2018 13:44

Ahoj, mám u Hellobank jen sporici účet. Není při převodu že spořícího účtu mimo Hellobank nějaký poplatek (jako třeba u Equa),že? Díval jsem se na jejich sazebník poplatků a nic jsem tam neobjevil.
fiasky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 11. 2018 13:51

Ne, spořicí účet se u jednorázových plateb chová jako běžný. Tedy bezplatně, do cca 10h převod do jiné banky v režimu D+0. Mamka u nich také měla jen spořicí, než teď nabídli těch soutěžích 200 Kč za založení běžného, mám to tedy z první ruky. SÚ je tedy u Hello na tom podobně jako třeba u Air bank: umí vše stejně jako běžný účet, jen neumožní trvalé platby, inkasa či vydání karty (a od 1.11. má spořák Hello navíc 2,5x vyšší úrok než běžný).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 12. 11. 2018 08:32

Je ta banka použitelná?. Já u nich nic nemam, jen bych případně založil spořící účet. Creditas má 1% a zvažuju zda se vyplatí zase zakládat další účet 1,5 % :oops:
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod chrudimi 12. 11. 2018 09:04

Jen na spoření by neměl být problém, jako motivace pro založení může být i možnost získat bonus 200Kč při založení i běžného účtu viz https://www.hellonarozeniny.cz/
A drobná oprava, Creditas má 0,8% a 1,1% až na cokoli nad 750tis., ale pokud tam máte třeba 1 mil., pak je lepší, protože Hello má na úročení limit 300tis.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 12. 11. 2018 09:11

Hello Ann není oproti Creditas marná. Něco má lepší, něco horší. Z hlediska IB tak nastejno.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 12. 11. 2018 09:42

Díky, ano pardon 0,8, to se týká mne. :-))
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 12. 11. 2018 12:15

Já to kvůli tomu zakládal a v pohodě, zatím mám jedinou malou výtku a to nekorektní zobrazení bankovnictví v Chrome a Opeře protože mají stejné jádro. Ale na běžné použití to až tak nevadí a nebo použít Firefox kde je to v pořádku.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 12. 11. 2018 17:17

minarjo píše:Dobrý den,
přednostně gratulujeme k vaši výhře.
Vaše výhra bude připsána na váš bankovní účet v co nejkratší možné době. Nejpozději však do konce Ledna 2019. Toto datum je pouze informační, snažíme se co v nejkratší možné době výhry připisovat k bankovním účtům.
Mějte příjemný den
Vaše Hello bank!

Takže to akceptují i takto. Mě přišlo divné, proč čekat na telefonát, když si to mohu založit online hned.

Taky mi přišel mail, trochu zmatený. Cituji:
Dobrý den,
přednostně velice gratulujeme k vaši výhře!
Částka na váš bankovní účet se připíše v co nejkratší možné době na váš nově založený bankovní účet. Zpracováváme postupně jednotlivé výhry, může to vše pár dní trvat. Poprosím o vaši trpělivost než se částka připíše.
V případě, že již vlastníte obrátím vás na naši infolinku 257 080 080 a kolegové vám poradí.
Přeji příjemný den
Vaše Hello bank!
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 12. 11. 2018 17:46

Navstevnik123:
Podle té citace co ti přišlo je to opravdu trochu zmatené. Zajímalo by mne co konkrétně mají na mysli tím "V případě, že již vlastníte". Co by jsi měl možná už vlastnit?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod drpatrik2 12. 11. 2018 17:51

Jak dlouho trvá založení účtu? Zakládal jsem on-line ve ctvrtek a stále nepřišlo žádné potvrzení a nic, tak nevím, jestli mám žádost poslat znovu
drpatrik2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 12. 11. 2018 18:37

Já jsem se pokusil založit ve čtvrtek,něco mi nešlo,v pátek se mi tel.ozvali,vše jsem s bankéřem založil,poslal jsem platbu a dnes je účet aktivní.Z webu tam napiš -zitra se ti ozvou.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 12. 11. 2018 20:04

Asi mají přetížení systém. Já zakládal minulý týden a druhý den byl účet aktivní.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod tomaslany 13. 11. 2018 01:51

Ja zakladal 1.11. online tri bezne a tri sporici ucty a vsechny aktivovane tak do dvou hodin.
tomaslany
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 13. 11. 2018 08:18

Je mozne mit vic sporicich a na kazdem 300k za 1,5%?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod .357 13. 11. 2018 08:36

Tak jsem se před více než týdnem emailem dotázal, jak to je s tím založením běžného účtu a ještě se mi neozvali...
.357
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka