Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mareka 6. 3. 2019 14:31

Žeby dotaz od správce CK?
mareka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MiASX 6. 3. 2019 14:55

To bude dotaz blbce, nic jineho. Pochybuji, ze to jde jeste smazat.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Delitzsch 6. 3. 2019 16:16

Ještě by bylo dobré se zeptat banky, jestli zůstane vratka u transakcí na poště. :-) Po napsání příspěvek ještě nějakou dobu smazat lze...
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 3. 2019 18:17

Když už jsme u té pošty, je někdo ochotný sdělit, jak přesně postupovat? CK nové platit na někoho jiného z rodiny nemíním, ale bonus bych rád nadále z hellou kreditky využíval.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod MiASX 6. 3. 2019 18:18

Proc nekouknes do threadu Ceska posta?
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Markil 7. 3. 2019 11:18

Ten dotaz na webu HB, je fakt hodný idiota... Na druhou stranu banka o tomto podle mě skoro jistě ví, takže jim nesdělil nic nového a není to asi žádná tragédie. Jen je blbost se ptát a šťourat do nich... může to být klidně impuls k tomu změnu provést...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod filas81 7. 3. 2019 11:42

jinak teď zas připisují rychle, včera posláno, dnes už na kartě;
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Korzaik 7. 3. 2019 13:10

Sice je to blbec, ale na druhou stranu pochybuju, že technická podpora do toho má co mluvit.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Markil 7. 3. 2019 13:30

Ona to tam nečte jen podpora...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Korzaik 7. 3. 2019 13:33

To pochybuju.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 7. 3. 2019 13:45

Z fb...

Dobrý den, nelze si nevšimnout, že od půlky února označujete platby při dobíjení Cool karty od ČSOB nebo karty od Revolut jako “jinou debetní transakci”. Co to znamená? Dojde u těchto “jiných” platbách kartou ke zrušení 1% odměny? Děkuji za odpověď. Jirka Horák

Dobrý den, Jirko, jedná se o označení transakce, která nebyla provedená u klasického obchodníka. Odměny zatím vyplacené budou. Ke změně dojde 14.05.2019, kdy u dobíjení předplacených karet, nebudou tyto odměny vypláceny. Přejeme hezký zbytek dne, Mája.
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 7. 3. 2019 14:08

Tak, hotové , vyřešené.
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 7. 3. 2019 14:14

Takže nakonec to zase tak debilní dotaz nebyl, co? Mám pocit, že za tuto informaci jste (včetně mě) vděčni.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod XRPD 7. 3. 2019 14:15

Jsem to na FB nenašel. Kde to tam je ?
Ale je to férové... se připravit na pohřeb :'( ..
XRPD
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fiasky 7. 3. 2019 14:44

drkarel píše:Takže nakonec to zase tak debilní dotaz nebyl, co? Mám pocit, že za tuto informaci jste (včetně mě) vděčni.

No teď jde o to, jestli to nezařízli kvůli tomu dotazu...A nebo ten dotaz nebyl poslední kapkou.
fiasky
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka