čulibrk píše:Podával jsem minulý týden reklamaci u Monety a zákaznický servis mě emailem požádal, ať jim pošli ID číslo pro přihlašování do internetbankingu, že si mě tím tak ověří. Fakt v bankách čím dál větší mamlasové.

...... ale to jsme off topic
To ještě nic není. Já jsem byl převeden z Wustenrot do Moneta, začátkem ledna mi poslali v SMS vygenerované heslo k účtu a že si ho mám po přihlášení změnit. Změnu hesla si to opravdu po přihlášení vynutilo. Za pár dní mi poštou přišel dopis (obdoba té SMS), že mi posílají nové heslo a že se mám přihlásit do IB a změnit si ho.
Nemohl jsem uvěřit vlastním očím, protože v tom dopise nebylo generované heslo, ale bylo tam vytištěné moje soukromé heslo, které jsem si nastavil po prvním přihlášení do IB. Takže krom toho že si ani nevšimli, že už jsem se do nového účtu dávno přihlásil a heslo si změnil, tak mi ho ještě poslali poštou v otevřené podobě. Což znamená, že
ukládají hesla v otevřené podobě!
Reklamaci jsem podával 12. ledna a do dneška se neozvali. Přitom na předchozí reklamaci (ohledně starých výpisů z Wustenrot) mi odpověděli během dvou dnů.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...