Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dalich 6. 2. 2021 18:19

hgfdsa píše:Vy do toho budete tak dlouho šít, až začnou Curve blokovat, jako to udělala RB.

RB (už) Curve neblokuje, jen přes ni nepřipisuje cashback. Používám ji s RB často.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hgfdsa 6. 2. 2021 18:47

No RB přestala Curve blokovat až po stížnosti jednoho zdejšího uživatele u FA, jinak by jí blokovala dál.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod minarjo 6. 2. 2021 19:19

Tak v Hello bank si odpovědní nejspíš "myslí", že už udělali vůči Curve dost tvrdý zářez tím okamžitým úročením. Jen jim nedošlo, že místní osazenstvo to snadno obejde vynulováním dluhu před koncem měsíce a účtování úroků se tím nespustí. Snad toto ještě dlouho vydrží.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod hgfdsa 6. 2. 2021 20:17

Když je na to sami nebudete blbě upozorňovat, tak jo.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 2. 2021 20:27

Opět se mně vybavilo, jak Tereza (styčný důstojník HB) na Hello spolu nabádala klienty, aby si pořídili Curve kartu, připojili do ní KK HB a tak mohli s HB KK platit pomocí G-pay a A-pay: https://spolu.hellobank.cz/t/nfc-jaky-je-vas-nazor-na-platby-mobilnim-telefonem/11770/12
A po nějaké době okamžité úročení plateb přes Curve, aniž by rozjeli platby HB KK přes G-pay a A-pay. Lajk žasne, odborník emigruje.
Naposledy upravil MirekM. dne 6. 2. 2021 20:35, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod ROlda78 6. 2. 2021 20:34

je pravděpodobné, že byla zainteresovaná na tom referral kódu, co doporučovala
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Delitzsch 6. 2. 2021 20:53

V HB dobře vědí, jak to s nulováním před koncem měsíce funguje, ale stávající systém jim neumožňuje proti tomu něco podniknout.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 6. 2. 2021 21:30

stejně nemá smysl to furt nahlas a opakovaně vykřikovat do světa, jak je to o pár příspěvků výš. To platí obecně ve více vláknech. Někde to dokonce sleduje zástupce banky (ČS) a na plnou hubu se tam řeší a jásá nad tím, jak to krásně funguje včetně všech detailů.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 7. 2. 2021 18:33

Jj, u ČS mi přijde, že to je moc velký kolos a Jiřka to není schopna předat dál, resp. je jí to jedno.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 7. 2. 2021 19:23

HB je pro změnu moc malá a není ty IT problémy možná komu rychle předat, když programátoři jsou nejspíš na složitější věci najímáni úkolově (externí IT firma, možná dokonce spřátelená francouzská od mateřské BNP?) a řadoví zaměstnanci složitější věci nevyřeší.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 9. 2. 2021 11:03

Uz jsem se v tom ztratil. Plati stale, ze pres Curve (a pri preplatku) nejsou transakce uroceny?

Tyka se to i platby pojistneho (Uniqa) a nebo je to okamzite uroceno?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 9. 2. 2021 11:39

V listopadu jsem platil pojištění u Kooperativy a úročené to nebylo...
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 2. 2021 11:43

NIC nebude úročené, ani poplatek 50 Kč za vedení nebude, když bude na konci měsíce dluh nulový, to se zde snad opakuje týden co týden :D
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod chrudimi 9. 2. 2021 13:42

A bude se to tu opakovat tak dlouho, až to někdo v bance fixne.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 2. 2021 15:03

"Opakování je matka moudrosti." Začínám o pravdivosti tohoto rčení pochybovat. :)
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka