Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Kittyhawk 1. 8. 2021 05:33

Ano, mě také přišly odměny za všechny ostatní běžné nákupy v obchodech i na netu přes CRV.
Pouze 2 platby přes CRV na Slevomat ve dnech 14.7. a 25.7. odměnu nevygenerovaly. Nevím proč.
Kittyhawk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qwepo753 1. 8. 2021 06:12

Asi MCC kod.
qwepo753
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 8. 2021 07:59

Ano, někdo už to snad zde či jinde zmiňoval, možná i u jiné kreditky, že Slevomat je bez odměny (nejspíš tedy kvůli MCC), Curve s tím nebude mít co dělat. Já nedostal za červenec u Hello bank odměnu jen za přímou Twisto platbu, ten MCC (snad stále 6012) je ve výluce už déle a Twisto brána má něj přešla, no (jen jsem to zkusil na jedné menší platbě a tedy platí jak jsem si myslel, že u HB tedy Twisto už také není použitelné, fakt snad už jen u ČS).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 2. 8. 2021 08:09

S tím slevomatem jsem měl problém u crypto com karty, taky neuznala cashback, takže je opravdu možné, že slevomat má nějaký "zvláštní" MCC, který se jim nelíbí
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod L - Core 3. 8. 2021 17:40

Lafayette16 píše:Potvrzují rychlejší připsání splátky na kreditku při poslání z jiné banky (RB). Zkusil jsem a opravdu.

Již několik měsíců platím KK třetí den před koncem měsíce, někdy po obědě. Takže teď 29.7.
30.7. ráno SMS, že Hello banka splátku kreditu přijala.

Ještě ty okamžité platby by to chtělo :-)
L - Core
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petrmegac 23. 8. 2021 19:28

Netušíte někdo jak pomocí HB KK zaplatit přes bránu Gopay. Nějak jsem doufal že už to opraví, ale Gopay vypíše chybu komunikace s bankou, následně přijde od banky žádost aŤ potvrdím v aplikaci což provedu a aplikace pak vyhlásí chybu. Děs.
petrmegac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qwepo753 24. 8. 2021 09:31

Pres Curve to fungovat bude.
www.curve.app
Naposledy upravil Rop dne 24. 8. 2021 18:25, celkově upraveno 1
Důvod: Refferal i uživatel odstraněn.
qwepo753
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod petrmegac 24. 8. 2021 10:27

Jo to zkusím dneska večer. Už jsem si HB co Curve přidal. Na podpoře Gopay stále tvrdí, že chyba není u nich, ale normálně jsem HB KK zaplatil přes net když jsem ji registroval do Curve. Ověření přes aplikaci bez problémů. Takže podle mě chyba je jednoznačně v Gopay, akorát to nechtějí přiznat.
petrmegac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 30. 8. 2021 20:16

Dnes prekvapili s rychlosti pripsani splatky Hello kreditky!

Dnes dopoledne (v 10:00) jsem poslal splatku (z FIO) a bal jsem se, aby se to stihlo do zitrka pripsat, ale uz dnes odpoledne to bylo pripsane v Hello bank na kreditce.
Zda se, ze uz je to v posledni dobe cim dal casteji pripisovane rychle a ta rychlost se take zlepsuje (1 den misto 2 dnu).
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 30. 8. 2021 20:21

Stejnou zkušenost mám z minulého týdne, dopoledne zaplaceno z ČSOB, odpoledne připsáno na kreditním účtu HB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 30. 8. 2021 20:51

Z jiné banky je to téměř okamžitě.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod mareka 30. 8. 2021 20:53

Splátka kreditky z jiné banky je možná rychlá.
Ale odeslané peníze z účtu HB dnes v 07.00 stále nejsou připsány (21.52).
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod filas81 30. 8. 2021 20:54

Mně to udělalo min. týden i z Hello účtu během jednoho dne, odesláno v 11:52 a večer připsán
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 30. 8. 2021 21:52

Platba zadana vcera s dnesni splatnosti z uctu HB dosud nepripsana
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 31. 8. 2021 04:24

Že vás to takhle baví řešit to na poslední chvíli. Já si na poslední týden v měsíci vyměním v peněžence kreditku a klid.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka