Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pepisis 1. 2. 2022 11:43

Ok, diky.
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pivinecek 1. 2. 2022 15:16

Mam 2 KK, na prvni KK provedena platba pres curve s podkladovou hellobank KK kdy jsem dobil revolut - vse OK, odmena pripsana. Druha KK opet platba Curve + podkladova KK hellobank a byl proveden nakup vstupenek na biatlon do Anterselvy pres eshop. Bez odmeny. Divna vec. Opacne bych to chapal.Ze by platba v EUR delala bordel?
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2022 15:41

Vyloučit se to nedá, ale být na tvém místě, tak bych to u HB reklamoval s odkazem na tu jejich akci https://www.hellobank.cz/novinky/2022/cash-back
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod alfabetagama 1. 2. 2022 18:26

velkorysá akce, bonus 500Kč připsán dokonce i za Rev/Cur dobití, které bylo po 3 dnech BITováno na kartu mBank; maličkost, ale potěší
alfabetagama
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pivinecek 1. 2. 2022 19:39

a bral nekdo bunus když udělal GIBT na Hello KK? Opačně píše Alfabetagama že to fungovalo :)
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2022 20:38

Když to s GBIT fungovalo jak píše @alfabetagama, tak GBIT obráceným směrem musel musel fungovat určitě taky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pivinecek 1. 2. 2022 21:13

No já jsem právě zjistil, že na jedné KK, kde jsem udělal platbu přes GIBT tak bonus nemám. Takže jestli to není tím.
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2022 21:29

A o jakou platbu se jednalo? Nebylo to něco, co měla HB před tím už ve výjimkách bez nároku na standardní bonus?
Platba převedená pomocí GBIT z nějaké jiné karty na kartu HB se dle mého pro HB tváří jako zcela normální nová platba bez vazby na nějakou původní platbu jinou kartou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond2 1. 2. 2022 21:35

Výběr z bankomatu přes Curve - BEZHOTOVOSTNÍ PLATBA, neuznáno...
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 1. 2. 2022 21:37

Očekával jsi snad něco jiného? :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond2 1. 2. 2022 21:46

Výběr z bankomatu přes Curve
V IB je INTERNETOVÁ PLATBA
Ve výpisu je BEZHOTOVOSTNÍ PLATBA
Bond2
Nadšenec