Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 3. 2022 13:46

Mě se to občas stane s každou kartou co mám v Gpay, že nezaplatím. Takže bych v tom nehledal nějaký problém, pokud tak zase funguje.
Na začátku jsem zkoušel najít nějakou souvislot, ale už mě to přešlo.
Proměných je totiž příliš mnoho: aplikace, telefon, systém telefonu, banka, karta, limity, terminál, připojení terminálu... :oops:
anonymni

Odeslat příspěvekod beet 3. 3. 2022 14:19

Neuvědomuju si, že by to psalo nějaký důvod. Jen že byla zamítnuta, nebo nebyla schválena. Teď nevím. Nikdy před tím se mi to nestalo.
Platil jsem včera 47k internetovou platbu, ale s tím nákupem dnes bych se do 50k pohodlně vešel. Limit mám 70k.
Tak nevím, zkusím příště.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Heavy71 3. 3. 2022 16:09

A v kolik hodin dnes to bylo? Já měl dneska dopoledne zase SB mimo provoz, zas tam byla jen ta hláška s omluvou, tak možná to souviselo zase s nějakou neplánovanou odstávkou
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beet 3. 3. 2022 21:06

Přesně v 11:03
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 3. 2022 10:01

Také mi to nyní nejde, ani v aplikaci, ani v IB
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod chrudimi 4. 3. 2022 13:11

z FB:
Vážení klienti,
je to nepříjemné, ale v tuto chvíli se potýkáme s výpadkem dostupnosti našich služeb přes internetové bankovnictví, aplikaci i telefonní linku. Nejedná se o kybernetický útok, ale o masivní výpadek infrastruktury. Pracujeme na tom, abychom vše rychle dali do pořádku. Dáme vám vědět. Omlouváme se!
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 4. 3. 2022 15:09

Před chvíli jsem zkoušel mobilní aplikaci a funguje. Nezkoušel jsem ale všechno.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod beet 7. 3. 2022 18:24

Dnes jsem zkoušel dobít Revolu přes Gpay a dvakrát zamítnuto. Pak platba v obchodě opět Gpay proběhla v pořádku. Tak nevím co se to děje. Mluvím o KK.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 3. 2022 20:26

Dnes jsem odpoledne dobil Revolut pres Gpay(CSOB KK) bez problemu, takze asi problem ze strany HB.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod muf2muf 8. 3. 2022 15:39

Přišla někomu nabídka na bonusy v březnu? Při oznámení zrušení 1% cashacku slibovali neméně zajímavé odměny a zatím to vypadá, že s lednovou akcí skončili :-(
muf2muf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 3. 2022 15:58

Nepřišla. Slibovali ale neříkali, že budou každý měsíc :pozor Klidně tak můžou být jen párkrát za rok :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 8. 3. 2022 16:16

Což bývalo loni taky, takže de facto zrušili odměny bez náhrady.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 8. 3. 2022 16:36

Tak ono psali tehdy koncem roku o těch občasných tematických odměnách na produktu Hello kreditka, že? Tento produkt (tohoto jména) ale už neexistuje, nově je to Hello pay. Takže vlastně i ten závazek tím neexistuje :(. Je to jedna z věcí, která mě hned po tom přebarvení produktu napadla, že s častějšími odměnami je konec.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 8. 3. 2022 16:51

Maji cas do dubna, pak by uz slo o zhorseni podminek.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 8. 3. 2022 16:55

@minarjo: Produkt jako takový nezanikl, jen se přejmenoval z Hello kredit na HelloPay, viz. oddíl ZMĚNY NÁZVŮ NA HELLOPAY ve spodní části stránky https://www.hellobank.cz/hellopay/ Nemyslím si, že by se tímto chtěli nějak vykroutit z toho, co slíbili.

@octaviampi: Nezhoršení podmínek neslibovali.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka