Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 8. 3. 2022 17:34

Však já psal o názvu, no a název jak známo z marketingu nám často určuje i celou obchodní strategii a zaměření projektu/produktu. Dokud byl v názvu Kredit, tak se dal čekat přístup jako u kreditek, i s těmi bonusy. Ale po překřtění na Hello Pay v tom jednoznačně vidím snahu konkurovat projektům Mall Pay a Twisto, kde jde zejména o platby a možnosti jejich odložení, online správy, začlenění do eshopů, případně do úhrady faktur atd., naopak odměny a bonusy zde nejsou tak běžné. Proto to nevidím růžově.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 8. 3. 2022 17:54

Milos píše:@octaviampi: Nezhoršení podmínek neslibovali.

Tvrdim to nekde?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 8. 3. 2022 18:15

@octaviampi: No psal jsi: "Maji cas do dubna, pak by uz slo o zhorseni podminek."

Jinak zhoršování podmínek KK (omezování bonusů a vratek) se postupně děje u všech bank. S tím se bohužel musíme smířit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 8. 3. 2022 19:02

Do konce roku bylo 1% max. 150Kc mesicne. Pokud jednou za kvartal daji 500Kc, je to jeste lepsi.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 9. 3. 2022 15:49

Akce s kreditní kartou na březen:
Březen je měsícem knih, tak toho využijte a doplňte si svou domácí knihovnu. Nakupte od 9. do 25. 3. v knihkupectví se svou HelloPay kartou XXX a získejte 10 % zpět z nákupů, maximálně 300 Kč.

Akce neplatí při nákupu přes Curve, Twisto, Seznam peněženka nebo Revolut.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 3. 2022 16:12

Taky mi to přišlo e-mailem, zatím jen k jedné KK. Nicméně HB zpřísňuje podmínky, doposud fungovaly i nákupy přes Curve.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 3. 2022 16:31

Tak zpřísňuje podmínky ... jedna věc je, že to má napsané v podmínkách (což měla i v případě standardních odměn), druhá věc je, jestli to pak uplatní ... každopádně to neriskuju.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 3. 2022 16:33

Můžete mně někdo vysvětlit, jak lze zaplatit hb kk přes Revolut v knihkupectví?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 9. 3. 2022 16:38

To jak tak, když jeden opisuje hovadiny od druhého.
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 3. 2022 16:43

... a netuší, co je to za produkt. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod petrmegac 9. 3. 2022 19:38

Tak by mě zajímalo, jestli se to vztahuje i na největší knihkupectví na světě, Amazon?
petrmegac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nikko 9. 3. 2022 20:35

Lol Phirae píše:To jak tak, když jeden opisuje hovadiny od druhého.

Tu "hovadinu" zmiňuje přímo Hello bank:
"Akce se vztahuje na nákupy libovolného sortimentu v knihkupectví, nelze ji uplatnit na knihy koupené v jiném typu obchodu. Odměnu nelze též získat za platby z HelloPay karty prostřednictvím aplikací či peněženek jiných institucí, jako jsou například Curve, Twisto, Seznam peněženka nebo Revolut."

petrmegac píše:Tak by mě zajímalo, jestli se to vztahuje i na největší knihkupectví na světě, Amazon?

Hello bank:
"Neomezujte se na kamenné obchody, můžete nakoupit v knihkupectví také na internetu a dokonce i v zahraničí."
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 9. 3. 2022 20:43

nikko píše:
Lol Phirae píše:To jak tak, když jeden opisuje hovadiny od druhého.

Tu "hovadinu" zmiňuje přímo Hello bank:
"Akce se vztahuje na nákupy libovolného sortimentu v knihkupectví, nelze ji uplatnit na knihy koupené v jiném typu obchodu. Odměnu nelze též získat za platby z HelloPay karty prostřednictvím aplikací či peněženek jiných institucí, jako jsou například Curve, Twisto, Seznam peněženka nebo Revolut."

Ano. Protože je hrozná práce si nastudovat, co ty produkty dělají. To už je asi 4. banka, co tam má u podobného typu akcí ukrutné výlukové kraviny typu Revolut/Twisto (pro daný typ akce zcela nepoužitelné) nebo Seznam peněženka (se kterou se dá platit akorát za reklamu na Seznamu, tedy nejsem si vůbec jistý, jestli to ještě vůbec funguje). Tuším, že je to opsáno od banky inspirované klienty a šíří se to jako mor.
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 9. 3. 2022 21:15

Třeba to tam mají preventivně aby nemuseli upravovat podmínky kdyby se některá ze služeb rozhodla nabídnout nové funkce.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 10. 3. 2022 06:05

Lol Phirae píše:...Tuším, že je to opsáno od banky inspirované klienty a šíří se to jako mor.

Taky si myslím, že byli první.
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka