nevíte jestli funguje ještě jejich kb účet na platby na kreditku 27-4908530237/0100? Díky dopolednímu výpadku jsem zapomněl poslat, protože jsem se chtěl prvně podívat kolik a teď už to do HB nepřijde dnes, do KB by to ještě přišlo. Díky
Raději jsem na nic nečekal a převedl rovnou. Tohle je hodně divný. Jsem u banky přes 3 roky a s ničím tak velkým jsem se u nich ještě nesetkal a v podstatě ani u jiné banky si nepamatuji, že by měla tak dlouhý výpadek. A navíc poslední dobou jsou ty výpadky časté. Vadí mi, že nedokáží vydat nějaké stanovisko, aby vysvětlili, v čem je problém. Pokud by se jednalo o technickou záležitost, tak nevěřím, že by to trvalo tak dlouho to nahodit. Jedině snad, že by měli servery na UA.
Také nechápu co tady mnozí sýčkují, já stejně jako věřím že 99% řadových klientů jsem žádný výpadek vůbec ani nezaznamenal, bez tohoto fóra bych o něm ani nevěděl! Karty i vše ostatní fungují a fakt lézt denně do online bankovnictví není u běžných klientů normální, je to spíš tak trochu fetiš bankovních nadšenců (nejen) odsud z fóra - takže tak trochu zbytečně čeříte vodu, když běžné služby fungovaly, no ne?
Tak pokud považuješ nemožnost přes půl dne zadat příkaz k úhradě za normální a mezibankovní platební styk za nadstandartní služby, tak to potom sorry jako ...
Jo MirkuM., toho jsem se bál . Já si tam spořák nechávám a než se stáhnou ze zdejšího trhu nechám, nic jiného jsem tam nikdy neměl, ale přece jen, doba je nejistá, tak jsem diverzifikoval a peníze rozfrcal mezi vícero bank, aby bylo v případě potřeby a výpadků odkud financovat domácí doplnění mobilizačních zásob munice a dalších potřeb ... Koneckonců i dnešní výpadek jsem překlenul využitím zdrojů v jiné bance ...
Jo, tak ještě před měsícem většina hotovosti na účtu s nejvyšším úrokem a dvě další banky s pár desetitisíci, pro strýčka náhody ... dnes rovnoměrně rozfrcáno mezi hafo bank, úrok nyní neřeším, za měsíc dva, nebudou-li více narušeny dodavatelsko-odběratelské řetězce, se většiny vatáže zbavím a vrátím se zpět ke konceptu 1+2 ...
Diverzifikace financí mezi 3 banky (pokud u žádné nepřesáhneš pojistný limit 100.000EUR) plus nějaká hotovost je určitě dostačně bezpečné i teď. Hafo bank není potřeba
Bezpečné určitě, ale jde spíše o použitelnost zdrojů ... dnes jsem se půl dne nepřihlásil do Hello, předevčírem jsem se 10 minut nepřihlásil do George, bo chyba systému ... prostě aktuálně nemám čas ztrácet čas a taky až se vaty zbavím, si oddychnu