cz01 píše:cobrand Alzu, kde byl po zrušení odměn 1x výběr z ATM zdarma
Platí to stále?
A jak je to v zahraničí nevíš?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
cz01 píše:cobrand Alzu, kde byl po zrušení odměn 1x výběr z ATM zdarma
filas81 píše:S ohledem na tu losovačku radši "vyvádím" přes Mallpay a HelloPay si pak zaplatím měsíční vyúčtování. To mi přijde nejpohodlnější pro ty, co mají tyhle dvě KK;
Milos píše:@minarjo: Dost lidí se s touto "teorií" setkalo už v praxi minulý měsíc, kdy jim HB naúčtovala úroky za březnové převody peněz z KK. Je tu někdo, kdo v dubnu převáděl peníze z KK, vše splatil do konce dubna a banka mu za to úroky nenaúčtovala?
muf2muf píše:Vyvedl jsem z KK nižší desítky tisíc na spořák v HB a 28. je vrátil zpátky. K tomu platba 2000 za benzín (protože Mototechna). Výsledkem je poplatek nula, úrok nula a 80,- odměny za tankování.
Tak nevim, oni to snad fakt nějak losujou
beet píše:filas81 píše:S ohledem na tu losovačku radši "vyvádím" přes Mallpay a HelloPay si pak zaplatím měsíční vyúčtování. To mi přijde nejpohodlnější pro ty, co mají tyhle dvě KK;
Mám to tak stejně a nemusím řešit nic dalšího.
Milos píše:@minarjo: Dost lidí se s touto "teorií" setkalo už v praxi minulý měsíc, kdy jim HB naúčtovala úroky za březnové převody peněz z KK. Je tu někdo, kdo v dubnu převáděl peníze z KK, vše splatil do konce dubna a banka mu za to úroky nenaúčtovala?
lukas1107 píše:beet píše:filas81 píše:S ohledem na tu losovačku radši "vyvádím" přes Mallpay a HelloPay si pak zaplatím měsíční vyúčtování. To mi přijde nejpohodlnější pro ty, co mají tyhle dvě KK;
Mám to tak stejně a nemusím řešit nic dalšího.
Tak úrok můžou uplatňovat i na splátku Mallpay, mají to v podmínkách, ale neuplatňují to zatím.
čulibrk píše:Už se Hello Bank vytasila s nějakou novou akcí na květen? To bylo slibů na začátku roku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků