Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mikka1 1. 5. 2022 20:11

cz01 píše:cobrand Alzu, kde byl po zrušení odměn 1x výběr z ATM zdarma

Platí to stále?
A jak je to v zahraničí nevíš?
Mikka1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 2. 5. 2022 05:23

Ano, platí. Jen je otázka to bezúročné období. A varianta přeplacení kk :)
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod beet 2. 5. 2022 08:30

filas81 píše:S ohledem na tu losovačku radši "vyvádím" přes Mallpay a HelloPay si pak zaplatím měsíční vyúčtování. To mi přijde nejpohodlnější pro ty, co mají tyhle dvě KK;

Mám to tak stejně a nemusím řešit nic dalšího.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Heavy71 2. 5. 2022 11:12

Milos píše:@minarjo: Dost lidí se s touto "teorií" setkalo už v praxi minulý měsíc, kdy jim HB naúčtovala úroky za březnové převody peněz z KK. Je tu někdo, kdo v dubnu převáděl peníze z KK, vše splatil do konce dubna a banka mu za to úroky nenaúčtovala?

muf2muf píše:Vyvedl jsem z KK nižší desítky tisíc na spořák v HB a 28. je vrátil zpátky. K tomu platba 2000 za benzín (protože Mototechna). Výsledkem je poplatek nula, úrok nula a 80,- odměny za tankování.
Tak nevim, oni to snad fakt nějak losujou :-)

Taktéž jako muf2muf mohu potvrdit - většina peněz převedena z KK + pár běžných plateb kartou v obchodech a před koncem dubna vráceno zpět - poplatek ani úrok žádný. Jestli to bude fungovat i nadále vyzkouším koncem května.
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2022 11:41

@Heavy71: Máš normální KK nebo brandovanou KK (Alza, Mototechna)?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Heavy71 2. 5. 2022 11:55

Normální
Heavy71
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lukas1107 2. 5. 2022 12:20

beet píše:
filas81 píše:S ohledem na tu losovačku radši "vyvádím" přes Mallpay a HelloPay si pak zaplatím měsíční vyúčtování. To mi přijde nejpohodlnější pro ty, co mají tyhle dvě KK;

Tak úrok můžou uplatňovat i na splátku Mallpay, mají to v podmínkách, ale neuplatňují to zatím.
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod čulibrk 2. 5. 2022 16:48

Už se Hello Bank vytasila s nějakou novou akcí na květen? To bylo slibů na začátku roku :-)
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 2. 5. 2022 16:56

Myslím že by bohatě stačilo kdyby zvedly alespoň o procento úroky na spořícím účtu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 2. 5. 2022 17:15

Milos píše:@minarjo: Dost lidí se s touto "teorií" setkalo už v praxi minulý měsíc, kdy jim HB naúčtovala úroky za březnové převody peněz z KK. Je tu někdo, kdo v dubnu převáděl peníze z KK, vše splatil do konce dubna a banka mu za to úroky nenaúčtovala?

Kdyby jenom březnové, ale jako vítězi losovačky mi k tomu naúčtovali i úroky za únor a teprve po reklamaci, vrátili alespoň ty únorové. Dnes jsem vypověděl normální kreditku a nechám si jen Mototechnu, dokud bude vracet 4% za PHM, pak jde taky z domu, stejně jako celá HB.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod beet 2. 5. 2022 19:42

lukas1107 píše:
beet píše:

Tak úrok můžou uplatňovat i na splátku Mallpay, mají to v podmínkách, ale neuplatňují to zatím.

Tak to asi nebudu riskovat. Tisícovku na úrocích se mi fakt platit nechce.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2022 20:22

čulibrk píše:Už se Hello Bank vytasila s nějakou novou akcí na květen? To bylo slibů na začátku roku :-)

Máš teprve začátek měsíce, tak pár dnů ještě vydrž :-) Jinak akce byly skoro každý měsíc, teď v dubnu dokonce dvě (Hypermarkety a Dny Marianne).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 2. 5. 2022 21:17

Jak pro koho, třeba mně nic o Marianne nedošlo.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod čulibrk 2. 5. 2022 21:27

Snad Hobbymarkety a ne hypermarkety.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 2. 5. 2022 21:33

Jasně že hobbymarkety, chybička se vloudila, pardón :roll:
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka