Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ... 2. 8. 2023 11:41

Asi to vyhodnocuji individualne a rucne s velkym zpozdenim, klidne se muzou splest a odmenu dostane.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 2. 8. 2023 11:54

Když jde o vyplácení peněz, tak se banky obvykle nepletou ve svůj neprospěch. Naopak většinou spíš něco nevyplatí, i když na to má klient nárok a ten to musí následně reklamovat.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 2. 8. 2023 14:03

drkarel píše:
marvy píše:nemam, ale tady mi radili,ze prej pres ne primo by se to dalo poslat na KB i kdyz uz je ucet zrusen.ze mam prece narok na sve penize i tak.Nepisi nikde uz dole v podminkach primo uz datum 31.7. tak bych to videl,ze akce by mela bezet nadale.rozkliknul sem si tam dole ty podminky a je tam,ze prubezne vyplaceni odmen je do 30.9

Tak nevím, jestli jsi slepej ... Miloš Ti to dokonce zkopíroval. Ale dělej, jak myslíš. Jen už bys to mohl přestat řešit tady, když zdejším přispěvatelům nevěříš.

nevim kde dole, sem na mobilu.mobilni stranky webu KB a dole sou prokliky na ruzne otazky..nic resit uz to tady nebudu.to je pravda
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 2. 8. 2023 14:15

Já tedy ty podmínky akce vidím i na mobilu. Jsou právě pod těmi různými otázkami:
Přílohy
KB-Podmínky akce HB.jpg
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 2. 8. 2023 20:44

tak tohle tam nemam prave..aktualne je tam proste zaslete min.castku 1kc...
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lafayette16 3. 8. 2023 09:14

PatrikChrz píše:odměna za platby v zahraničí přišla

Nepřišla. Ale nedostal jsem mail, jen jsem psal na podporu, jestli se mě to týká, když jsem mail nedostal - bez odpovědi.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 8. 2023 09:34

Tím se jen potvrzuje to, že se akce týkala pouze oslovených :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 3. 8. 2023 09:57

Ano, přesně tak.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 8. 2023 11:13

Nemohu se přihlásit u 2 účtů do IB - "Něco se pokazilo". SB hlásí u obou účtů zablokování, nelze se přihlásit otiskem ani PINem.
Máte stejný problém?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 3. 8. 2023 11:28

Mám to stejně, asi dočasný technický problém.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 3. 8. 2023 11:50

Ano totéž ve stejné kombinaci hlášek :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 8. 2023 12:05

Milos a minarjo: dík za info, než jste mně odpověděli, zkoušel jsem i jiný prohlížeč, výsledek byl stejný.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lafayette16 3. 8. 2023 12:30

Stále nefunguje...
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 3. 8. 2023 12:48

Tak mě v SB hlásí, že se apka odpárovala 8-P :oboze ... a vzápětí, že nasazují nové bankovní systémy :shock: , tvl. to je mrtvolný ústav ...
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ondrasz 3. 8. 2023 12:50

Presne tak. Uz po 11.hodine mi apka v telefonu hlasila, ze zarizeni bylo odparovano a mam se prihlasit a zmenu nastavit v IB.
Bohuzel IB jim od stejneho casu nefunguje take. Asi by si mohli udelat poradek v tech hlaskach a netvrdit lidem naproste kraviny, kdyz je chyba jednoznacne na jejich strane.
Kaspari! :D
Ondrasz
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka