Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 22. 9. 2023 18:44

@slavo963: Výběr z ATM spadá do bezúročného období, platby pomocí Curve jsou s vratkou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod L - Core 23. 9. 2023 07:46

Takže co od 1.12.2023 pro nákupy za hranicemi místo KK HB? Debetka mBank svět?
L - Core
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 23. 9. 2023 07:53

Tak s nákupy by nebyl problém, na to se dá použít třeba i Revolut. Horší je to s výběry.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 23. 9. 2023 08:10

Špatná volba nebudou tyto karty:
- Creditas Debit Eur
- mBank Svět
- Revolut
- Wise
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod L - Core 23. 9. 2023 08:20

O KK ve spořce určitě zájem nemám, teď jsem se díval, včerejší eur kurz KK spořitelny je o cca padesátník horší než třeba u debetky mBank svět.

Snad půjde KK v HB snadno vypovědět, nikdy jsem to nedělal :-)
Snad nebudu muset posílat výpověď s ověřeným podpisem doporučeně, třeba to půjde z IB.
L - Core
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod olousek 23. 9. 2023 08:25

Od 1.12. změna podmínek, to asi nebude složité nesouhlasit s nimi a tím kartu zrušit, že?
olousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 9. 2023 09:06

Uvazovat o zruseni je predcasne.
U KK od CS nikdy neslo o kurzy(ktere lze osetrit pres CRV a kdy se pote zabijou 2 muchy jednou ranou ze 8-) ), ale o dalsi "vyhody", ktere doufam, prejdou i na HB KK(neni duvod, aby ne)
Ale cim vice vas KK zrusi, tim lepe, "vyhody" budeme moct vyuzivat dele, nez je osekaji ;-)

-- 23. 9. 2023 10:10 --

cz01 píše:Špatná volba nebudou tyto karty:
- Creditas Debit Eur
- mBank Svět
- Revolut
- Wise

Doplnim € Binance debetka s 2% CB a cistym kurzem VISA
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod MP007 23. 9. 2023 09:21

Nedělám si iluze o výhodnosti nabídky podmínek KK od ČSp, když ani jejich vlastní nabízený produkt mne neoslovuje. Má někdo zkušenost, jakou formou lze u Hello bank nejjednodušším způsobem vyjádřit nesouhlas se změnami a veškeré smlouvy vypovědět do 30.11.2023? Děkuji
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 23. 9. 2023 09:43

xls píše:Tak s nákupy by nebyl problém, na to se dá použít třeba i Revolut. Horší je to s výběry.

Rvlt umi i vybery z ATM bezkontaktne pres google pay ne? Takze by mela stacit virtualni karta.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xls 23. 9. 2023 09:50

Revolut je na ATM prakticky nepoužitelný. Má jen ten demo-limit 200 EUR, já potřebuju v zahraničí vybírat kvůli poplatkům majitele ATM v ekvivalentu tak 500 - 1000 EUR. Bezkontaktně to někde fungovat může, všude ale určitě ne, mluvíme o zemích mimo Evropu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 23. 9. 2023 09:52

bezi jeste akce s tou 1000kc ? hello banky a KB?
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 23. 9. 2023 09:56

Ta akce skončila 31.7.2023. Jinak termín výplat odměn je až do 30.9.2023.

-- 23. 9. 2023 11:37 --

MP007 píše:Nedělám si iluze o výhodnosti nabídky podmínek KK od ČSp, když ani jejich vlastní nabízený produkt mne neoslovuje. Má někdo zkušenost, jakou formou lze u Hello bank nejjednodušším způsobem vyjádřit nesouhlas se změnami a veškeré smlouvy vypovědět do 30.11.2023? Děkuji

Já jednu ze svých kreditek HB rušil před měsícem. Přes IB jsem jim poslal naskenovanou podepsanou výpověď, následující den mi e-mailem potvrdili její přijetí a kartu zablokovali. Do 30 dnů od doručení výpovědi je pak nutno kartu splatit. Já měl kartu ke dni podání výpovědi splacenou, tak mi kupodivu v ten samý den i potvrdili zrušení úvěrového účtu, o které jsem je ve výpovědi žádal. Asi za týden mi pak karta zcela zmizela z IB/SB.
Přílohy
HB-Potvrzení přijetí výpovědi.gif
HB-Potvrzení zrušení úvěrového účtu.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 23. 9. 2023 12:51

U mě zrušení a vypořádání proběhlo stejně a obdivuhodně rychle, žádná šiditelna nebude 8-P . Teď jsem odinstaloval SB, aby nezaclánělo v chytrofounu. Tak jsem jen zvědav, kdo bude další v pořadí na zrušení 8-) (Max a Creditas nepočítám, ty si asi nechám i po sloučení).
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 23. 9. 2023 13:31

Rozumím tomu správně že mi za KK HB a mototechna přijdou od spořitelny další 2 kreditky k té co už u nich mám? Předpokládám že úrok bude úplně o ničem? Otázka je jestli budou mít ty 1% bonusy za internetové platby a budou zatíženy poplatkem?
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 23. 9. 2023 13:37

Aktuálně na tvoje otázky nedostaneš asi žádnou jasnou odpověď, jelikož jak to přesně bude, to teď asi nikdo neví.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka