Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 26. 9. 2023 15:33

Nechapu, jak muze nekdo obecne na HB nadavat, jedna z mala bank, z ktere se daly vytriskat hezke penize, snad z ni kaplo nejvice po CITI.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod ... 26. 9. 2023 15:47

Ale jak udelali z Cetelemu banku, tak to s nimi slo z kopce.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ROlda78 27. 9. 2023 12:13

Výpadek?
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod ilja2001 27. 9. 2023 12:54

Prisla SMS s odkazem na nove dokumenty v IB, tak jim to asi spadlo
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ABaader 27. 9. 2023 13:06

Dalším krokem v rámci postupného ukončování působení Hello bank! v České republice je ukončení přístupu k internetovému bankovnictví a mobilní aplikaci k 1. 12. 2023. Využijte tedy prosím do konce listopadu možnosti si své dokumenty, smlouvy či výpisy stáhnout a uložit si je na trvalém nosiči (počítač, USB apod.), nebo si je alespoň vytiskněte.

Ke stejnému datu se změní i některé produktové podmínky, mimo jiné skončí možnost převodu peněz z revolvingového úvěru HelloPay pomocí jednorázových a trvalých příkazů. Více informací

V tuto chvíli se na čerpání HelloPay ani na splácení Vašich úvěrů zatím nic nemění, včas budete informováni o dalších krocích.
ABaader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 27. 9. 2023 15:17

vlazy Poslední varování píše:Ať táhnou tam odkud přišli když v Česku neumí podnikat.

Stejně je to úžasný, jak jedna věta dokáže naplno odhalit člověka. :tleskani

Já spíš cítím vděčnost za všechny ty výhody a bonusy. o<:)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 27. 9. 2023 16:59

Jj, také jsem byl s Cetelem/Hello spokojený. Btw, Cetelem byl jediný (!) subjekt, který mi v podstatě na dobré slovo půjčil 1 mil. Kč na koupi družstevního bytu. Bez ručitele, bez zástavy, jen na základě reputace a registru (kreditky jsem měl tehdy v objemu 1,8 mil. Kč, tak je "neviděl" a riskl to.)

Spotřebák, 9,90 % p.a., mazec, ale půjčil. Ostatní mě poslali do buše, nebo ručit nemovitostí.

Na férovku jsem jim řekl, že jim to za 3-4 měsíce předčasně splatím, jak nastartují stavební spořitelny, což se pak stalo. Od té doby jsem už nikdy u nich neměl problém s půjčkou a dostal jsem ji kdykoli (a vždy předčasně splatil).

Jo a ještě jsem u nich vyhrál auto. Regulérně v soutěži. Peugeot 206, 8ventil. :D a jako bonus vouchery do Tesca na 10 000 Kč. To byl pro ně tak trošku PR oříšek, bo to úplně nečekali, ale já věděl, že ho vyhraju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dokonce pak změnili podmínky během soutěže (což nesměli, ale nikdo si toho nevšiml). Je fakt, že poté všechny banky také změnily své spotřebitelské soutěže a už se ta možnost nikdy neopakovala :mrgreen:
Naposledy upravil dalich dne 27. 9. 2023 17:03, celkově upraveno 1
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod yndezit 27. 9. 2023 17:02

Tak proto krachli :idea:
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod muf2muf 28. 9. 2023 04:55

Správně, taky sledují odchod HB s nelibostí. Kromě několika 500,- poukazů na benzín jsem kdysi vyhrál iPhone (tuším iPh8), ale na rozdíl od kolegy to byla fakt náhoda :-D
A k tomu v různých vlnách takové ty 5-20% cashback akce + trvalá vratka 1% + u Mototechny ještě 4% na benzínkách.... Pak to začalo upadat, ale ty hezký časy tu prostě byly a jsem za ně rád.
muf2muf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ... 28. 9. 2023 18:24

Cobolo, tobolo, terazky to stoji uz dlouho za hov... Co se to prejmenovalo z Cetelem na HB, tak to slo s nimi od desiti k peti. Neni jich zadna skoda.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mojmax 29. 9. 2023 07:17

Nesouhlasím, jak psal muf2muf - HB mělo spoustu dobrých akcí, kdy se daly vyrejžovat pěkný peníze, za mě tedy trochu škoda bude.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tonddy 29. 9. 2023 08:50

Přišel už někomu kupón do Alzy?
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 29. 9. 2023 09:10

No, tak si řeknu taky svůj zbytečný názor. :) Škoda je každé banky kvůli konkurenčnímu prostředí, i když jsem účty v podstatě nevyužíval. Malou chvíli spořák. Kreditky je škoda určitě, už jen kvůli čistému kurzu asociace. Tak jednoduše se dostat k solidnímu kurzu (zvláště u jiných měn než EUR) už teď v podstatě nelze. Revolut má omezení, takže zbývá EUR debetka od Creditas. A vlastně jsme taky vyhráli, myslím, že 2x 10 tisíc (možná 5), jen za to, že nás napadlo rozkliknout údaj v excelovské tabulce ČSÚ, abychom se dostali k přesnému číslu. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 29. 9. 2023 09:22

Tonddy píše:Přišel už někomu kupón do Alzy?

Kdyby už někdo z fóra obdržel odměnu, tak by se určitě pochlubil :-) HB má na zaslání odměn ještě čas.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ilja2001 29. 9. 2023 12:42

Ted 500 kc kupon dorazil, cca 20 tis. platby kartou
Naposledy upravil ilja2001 dne 29. 9. 2023 12:43, celkově upraveno 1
ilja2001
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka