Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jenda_s 3. 11. 2023 12:49

to je předčasné, ale na stránkách https://www.csas.cz/cs/page/hellobank čs píše, že

V případě, že svou kreditní kartu aktivně využíváte, dorazí vám automaticky do schránky jako obyčejná zásilka v druhé půlce listopadu. Pokud vám karta nedorazí do 1. prosince, kontaktujte Českou poštu v místě svého bydliště.

Jestli jste kreditní kartu nevyužili déle než 24 měsíců, budete muset o vystavení nové kreditní karty požádat na naší bezplatné lince 800 207 207.
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ... 3. 11. 2023 13:06

Ja karty pouzil vcera asi po roce, na kazde jsem udelal platbu 3 Kc na Aukru.
:D
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod octaviampi 3. 11. 2023 13:25

Ano, to je naprosto zbytecne.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod glock69 3. 11. 2023 13:46

2 drkarel : nevím, jen jsem číslo účtu ČS končící 4 ještě neviděl.
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 11. 2023 14:07

Prozatím jsem žádný e-mail od HB o převodu KK s číslem účtu v ČS pro splácení nedostal, i když jsem v posledních 24 měsících kartu občas používal. Předpokládám, že jsem na černé listině HB jako rebel na jejich bývalém fóru a nebudu do ČS s KK převeden a tím pádem nebudu muset ani nesouhlasit se změnou Rámcové smlouvy. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 3. 11. 2023 14:20

Spíš to rozesílají postupně.

Škoda nevyužít akce 3×500 Kč pro ty, co nemají ve Spořce účet.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod jbohac 3. 11. 2023 14:28

Mám ještě dost dlouho platnou platební nálepku, o té jsem nikde neviděl ani slovo. Asi předpokládám správně, že přestane fungovat bez náhrady?
jbohac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod avathar 3. 11. 2023 15:37

Ted dorazil dopis s účtem na splácení 0095xxx324/0800
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 11. 2023 16:55

u mne zatim nic
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod ... 3. 11. 2023 18:06

Asi jedou podle abecedy?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 3. 11. 2023 18:33

To těžko říct, ale s manželkou jsme dostali e-mail současně.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 3. 11. 2023 20:01

jbohac píše:Mám ještě dost dlouho platnou platební nálepku, o té jsem nikde neviděl ani slovo. Asi předpokládám správně, že přestane fungovat bez náhrady?

Předpokládáš správně. ČS nevydává platební nálepky od konce roku 2020 a sama HB je letos na jaře také přestala vydávat.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 3. 11. 2023 21:40

Ano s tou čtyřkou na konci čísla účtu to nebude u ČS náhoda, mně na čtyřku končí jak současná ČS kreditka (s předčíslím 84128) a bude končit i ta nová z HB. Číslo běžného účtu u mě i třeba táty končí trojkou. Pak je tedy jasné, že mohli přiřazovat tak nízká čísla účtů pro HB kreditky, když se nemohou bít s čísly běžných účtů :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod ilja2001 4. 11. 2023 19:02

Dle dnesniho mailu mam dokonce jenom 7 mistne cislo uctu u CS.
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 5. 11. 2023 09:09

MirekM. píše:Prozatím jsem žádný e-mail od HB o převodu KK s číslem účtu v ČS pro splácení nedostal, i když jsem v posledních 24 měsících kartu občas používal. Předpokládám, že jsem na černé listině HB jako rebel na jejich bývalém fóru a nebudu do ČS s KK převeden a tím pádem nebudu muset ani nesouhlasit se změnou Rámcové smlouvy. :-)

Tak jsem se přepočítal, asi každá ovečka dobrá i rebelská. Včera v noci došel mně i manželce email s číslem účtu ke KK u ČS. V emailu píšou, že převod nabyl účinnosti k 1. 11. (není to překlep). Mám obavu co se bude dít, když do 30. 11. pošlu do HB nesouhlas se změnou Rámcové smlouvy (jak bylo uvedeno v dřívějším emailu od HB), kdo nám např. vymaže KK z registrů.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka