Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 11. 2023 07:40

Otázka zní, jak dlouho vámi proklamovaný stav vydrží. Nedělejte si iluze po zkušenostech s dřívějšími akvizicemi mezi bankami, že dlouho nebo dokonce navždy. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod ripper6 16. 11. 2023 12:07

trinchin píše: Na všechny platby i výběry hotovosti se vztahuje bezúročné období[/i]

Krasa, ale jak dlouho to bude mit zivotnost? :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MarKom 16. 11. 2023 15:10

milanBrno píše:...vse mas v ceniku...

Pozn. pro me to bude po prevodu k CS nejlepsi kreditka na trhu (co budu vlastnit)

Mohu vědět jaké jsou ty skvělé vlastnosti, které budete u této karty využívat?
MarKom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod luke811 16. 11. 2023 15:33

Hello dneska nezvlada prijimat platby, nebo zauctovat splatky... Poslal jsem vcera odpoledne splatku z RB, v HB porad neni pripsana. Pani na infolince potvrdila, ze v tom nejsem sam, melo by byt (snad) pripsano v pondeli. Urok by udajne nauctovat nemeli, ale pokud by k tomu doslo, bylo mi doporuceno reklamovat. Akorat jsem s kreditkou, ktera je ted plne vycerpana, chtel behem tech 3 dnu platit na dovolene :/
luke811
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 11. 2023 15:41

Já posílal splátku dokonce ještě dříve, na přelomu úterý a středy, a taky není připsáno.

Je škoda, že kreditky přešly do vlastnictví České spořitelny s takovýmto bordelem.

Vzhledem k tomu, že teď je výjimečný měsíc (vlastník Spořka, ale stará se o to Hello), tak bych očekával zvýšenou snahu o to, aby všechno jelo.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pospa874 16. 11. 2023 15:56

Já poslal splátku v úterý po obědě a také nic.
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 11. 2023 16:07

Teď jsem volal na infolinku a dostal jsem tyto informace:

- nezadal jste variabilní symbol :mrgreen: paní kecala, u mě je všechno v pořádku
- ze šablony vám vypadl variabilní symbol :mrgreen: kolovrátek
- jste první co si stěžuje :mrgreen:
- koukám na sběrný účet a nic nepřišlo :shock:
- asi jste fakt nezadal ten variabilní symbol :mrgreen:
- máme 2-3 dny na připsání peněz :mrgreen:
- u nás v bance nemáme žádný výpadek
- měl jste to poslat včas
- opravdu jste zadal ten variabilní symbol? :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod ilja2001 16. 11. 2023 16:53

Tak u mě v úterý v pohodě. Splátka poslána ráno a po obědě už byla připsána na kreditce.
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audiobullys 16. 11. 2023 17:36

Já posílal dvě splátky dopoledne 14. v úterý z KB
na infolince mi řekli že pohoda jazz, to stejný pak platba na úvěr, ten taky odešel 15. Večer a dneska neevidujou připsání.
Prostě v tom máj bordel a nic neevidujou a asi ručně to budou připisovat nebo jinak nevím.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pospa874 16. 11. 2023 17:38

V úterý ráno jsem to měl mít také splacené, ale KB+ selhala a platbu neodeslala (a to byla platba zadána několik dní dopředu). Až do večera se Komerčce nepodařilo to opravit a poslal jsem záložní platbu z MaxBanky, ale ta už asi nestihla D+0 a spadlo to do středy.
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 16. 11. 2023 19:36

Na ten bonus 1500 stačí stáhnout George a založit plus účet? Žádný promo kód nebo odkaz není? Já jsem teda nic nenašel...
Akorát mám u sporky majetkový účet z dob státních dluhopisů, tak snad to neporušuje podmínky bonusu.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 11. 2023 19:45

Bude potřeba založit Plus účet (přes George nebo jinou cestou, dokument tohle neřeší) a pak ho používat na splácení kreditky. Promo kód ani odkaz není potřeba.

https://www.csas.cz/content/dam/cz/csas ... k-plus.pdf

Pro získání odměny je potřeba, aby Účastník splnil následující podmínky.

– Sjedná si v době konání Akce (od 1. 11. 2023 do 31. 3. 2024) u Pořadatele Plus účet.
– Nemá u Pořadatele vedený žádný platební účet v období 3 měsíců před založením nového Plus účtu.
– Provede z tohoto Plus účtu úhradu měsíční splátky úvěru převedeného k Pořadateli z Hello bank! alespoň v minimální sjednané výši, a to buď v měsíci sjednání Plus účtu a následujících dvou po sobě jdoucích měsících, nebo v následujících třech po sobě jdoucích měsících po sjednání Plus účtu.

Za každou z prvních tří provedených měsíčních splátek úvěru z Plus účtu obdrží Účastník od Pořadatele
500 Kč jako odměnu, kterou Pořadatel připíše na Plus účet vždy během následujícího měsíce po splnění podmínky pro získání odměny.

Celkově tak může Účastník získat až 1500 Kč.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 16. 11. 2023 20:04

Doufám teda, že platebním účtem se nemyslí majetkový účet, to mi z těch podmínek právě nebylo jasný.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 16. 11. 2023 20:57

Majetkový účet nevadí pro získání odměny.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 17. 11. 2023 09:14

Splátku mi připsali dnes ve 4:28
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka