Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 11. 2023 20:07

já chtěl dneska platit kartou a jaksi jsem zjistil že karty HB již nefungujou.taky vyborna záležitost, hlavně že posílaj milion mejlu jak to přebíraj, karty naštěstí poslali na nový trvalý bydliště. někde mě totiž psali že mi to pošlou na adresu co měl u sebe HB
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 30. 11. 2023 20:13

Mají to dokonce na webu...
HELLOPAY
S kreditní kartou Hello Pay můžete platit do 30. listopadu do 15:00 hodin.

-- 30. 11. 2023 20:15 --

ripper6 píše:Nevadi, vyuziju 3x 500czk za splaceni, coz staci kartou vzdy zaplatit a vcas ji vyrovnat splatkou (vzdy do konce mesice) tj nedluzi se tam a nejde zaroven zadny urok.

Proč do konce měsíce? Do konce měsíce se to muselo vyrovnat v dobách, kdy si Hello Bank u některých karet účtovala poplatek za rezervaci úvěrových zdrojů.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 30. 11. 2023 20:39

Tak aplikace již nefunguje při pokusu o přihlášení odkazuje na kontaktovaní CS.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 30. 11. 2023 20:58

mě HB stále chtěla účtovat poplatek za rezervaci u jedné kreditky, u dalších ne...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 30. 11. 2023 21:12

V tuto chvíli se už nelze přihlásit do internetového bankovnictví Hellobank.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 30. 11. 2023 22:59

Pane Bože...
VYPNUTÍ BANKOVNICTVÍ A APLIKACE
Internetové bankovnictví a mobilní aplikaci ukončujeme 30. listopadu v 15:00 hodin.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 11. 2023 23:30

S kreditní kartou Hello bank! můžete platit do 30. listopadu.
Do stejného data Vám pošleme novou kartu České spořitelny
na dopisu od CS, platbu kartou nebudete moci provádět v ranních hodinách dne 1.12
nikde nic o náký 15 hodině,
to že to maj na webu hellobank , na kterým byl člověk tak za 5 let dvakrát v životě tak to je info jak noha. mohli to dát vědět v mejlu na začátku listopadu.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod bufalobil1 1. 12. 2023 07:36

Tak se mi ta mrška už objevila v Georgeovi(Premier).Uvidím jestli jí budu aktivovat, počkám jestli nenabídno časem něco za aktivaci Nevíte jak je to s kurzy a měsíčním poplatkem? Pořád platí, že když do konce měsíce vyrovnám čerpání tak je to bez poplatku?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tocassido 1. 12. 2023 09:06

Jak je to s tou akci? Když si zařídím účet plus a pak s ním budu splácet, tak dostanu 3x500, v podmínkách plus účtu jsem našel, že musím provest 4x platby jinak účtují 100kc. Je to tak? Lze účet plus po bonusu zrušit?
tocassido
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 1. 12. 2023 10:16

Ted zalozeno v bance tj na pobocce Ceske Sporitelny.
Ucet Plus - jen klikani zakladnich veci s bankerkou.
Tvrdila cosi ze musi byt inkaso ke splaceni kreditek. To jsem ji hned upozornil, ze mi to nesedi, omluvila se a volala jinam.
Splacet se tak kk muze normalne jednorazovym prikazem ale vzdy z uctu PLUS.
Moc toho prej nevedi, protoze nedostali vic sami informaci ke kk. Bylo videt ze ani nevi o tom horsim kurzu, tedy ze na kk uz nebude kurz asociace.

4x platbu urcite!

V obchodě i na internetu
Telefonem i hodinkami
Dokonce i kreditkou (ano i kk co jsou od HB)
Počet plateb za vás hlídá George

https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/u ... /ucet-plus

Pokud ale dostat 500czk, tak je tam NUTNOST online tj co jsem cetl tak musim zaplatit online neco. Prachy tam pak vratit do kk.

Jeste mi rikala o MoneyBank ze to vyuziva sama bankerka treba v Albertu nebo v Globusu :)
Naposledy upravil ripper6 dne 1. 12. 2023 10:19, celkově upraveno 1
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod powery 1. 12. 2023 10:18

powery píše:Zkoušel jsem aktivovat George po přechodu od HB. Proces aktivace se zasekne po předání informací o bankovní identitě. Nejde pokračovat dál a dokončit registraci. Na infolince ČS rada, ať zavolám v pondělí ;)

Bylo to tím, že jsem měl zvětšené písmo v mobilu :roll: Ale asi jsem nebyl první, poradili ;-)
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 1. 12. 2023 10:18

Kdo mel driv Erste Premier, neni problem ani tak zalozit ucet. Rikala ze byse to stat mohlo, protoze klient co mel Erste, by ji mohlo vyskocit ze neni mozne zalozit ucet, jelikoz ma byt pouze obsluhovan premium bankerem od Erste.
Je to jen poznamka pro lidi co meli driv Erste, ze nemusi resit a i ucet Plus by mel jit normalne zalozit. Alespon nam to na pobocce slo.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod mojmax 1. 12. 2023 10:22

ripper:
Pokud ale dostat 500czk, tak je tam NUTNOST online tj co jsem cetl tak musim zaplatit online neco. Prachy tam pak vratit do kk.

Moc nerozumět řeči tvého kmene, ale to je nesmysl, pro získání bonusu 3x500 Kč stačí 3x poslat z Plus účtu splátku exHB kreditky.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod limec 1. 12. 2023 10:44

je to tu jak v chranene dilne
limec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 1. 12. 2023 11:14

bufalobil1 píše:Nevíte jak je to s kurzy a měsíčním poplatkem? Pořád platí, že když do konce měsíce vyrovnám čerpání tak je to bez poplatku?

Mně se v George skví, že bez poplatku je to při min. měsíční útratě 3000 Kč, což se mně teda pranic nelíbí. A o kurzech už tady bylo tuším psáno, že budou ČS, které stojí za vyližpr...
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka