Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 21. 12. 2023 13:35

Takže v ČS teď máš dvě kreditky exHB a jednu klasickou kreditku ČS? Úvěrový rámec na té nové kreditce ČS máš stejný jako na té zrušené kreditce exHB? Zrušit dvě kreditky exHB a požádat o dvě klasické kreditky ČS jsi nechtěl? :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 21. 12. 2023 13:50

Jo, dve HB aktivni, jednu HB zrusenou a jednu CS (ta jeste neni v George zobrazena), uverovy ramec jsem chtel co nejnizsi 5000 Kc, presto system nabizel po scoringu az 57000 Kc, zrusena HB kreditka mela uverovy ramec 10000 Kc. Ale podle me to ruseni HB kreditky mema na scoring zadny vliv, protoze by se muselo mesic cekat, az zmizi zrusena kreditka z uveroveho registru, system ji proste v registru videl stale aktivni, i kdyz byla pred minutou zrusena. Zadat o dve kreditky najednou jsem nechtel, necekal jsem, ze projde i ta jedna.
:-)
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hero101 21. 12. 2023 15:22

Po zkušenostech se spořitelnou kdy nepodporují bank ID mbank takže si nemůžu založit George
(bez návštěvy pobočky) si raději počkám na kreditní kartu od Revolutu
hero101
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 21. 12. 2023 15:34

Mbank zprovoznila bankID teprve nedávno a proto ho aktuálně nepodporuje více bank. Například v RB taky nejde založit bankovní účet pomocí bankID od Mbank.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 12. 2023 16:26

Napadá mě, když během prosince částečně splatím kreditku dostanu už za prosinec 500 Kč? Zbytek bych samozřejmě doplatil v rámci bezúročného období. V listopadu jsem ji nepoužíval a tak bych mohl urychlit ty odměnu 3x 500.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 21. 12. 2023 16:33

Jo, to mě taky napadlo. Asi se tím nic nezkazí, ale nemyslím, že by to vyšlo.Záleží na tom, podle čeho to budou kontrolovat.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 21. 12. 2023 18:17

Počítám s tím, proto jsem se ptal Jiřky na termín výplaty 500 Kč v měsíci, abych věděl, kdy mám být v obraze, jestli tento postup zafungoval.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod ilja2001 21. 12. 2023 18:25

Ve vlakne CS psala Jirka, ze odmeny budou pripisovat vzdy v druhe polovine mesice, takze nejdrive po 15.lednu.
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 22. 12. 2023 06:02

Cerpat a splatit snad muze clovek kreditku kdykoliv ne? Nevidim problem, kdyz ji cerpas v prosinci a splatis take uz v prosinci. Ja to tak delam u vsech kreditek, ze mam pak ve vypisech nulovou vysi splatky.

Dnes uz se mi vcera zalozena CS kreditka zobrazila v George, tak snad behem ledna dorazi.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod myšpulín 22. 12. 2023 09:44

Zase u plného splácení v měsíci hrozí že na výpisu nebude nic k splácení a tudíž žádná odměna.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 12. 2023 09:47

myšpulín: Jj, všichni asi chápou, o co tu jde, jen osobne zjevně ne.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pan Y. 22. 12. 2023 13:56

Kluci, nemyslím si, že je osobne svým principem splácení v běžném měsíci z pohledu využití akce 3x 500 Kč za Plus účet mimo:

Česká spořitelna 2. 12. 2023 10:50 píše:Dobrý den, jde nám o vazbu mezi nově vzniklým Plus účtem, případně účtem Erste Premier/Erste Private Banking, a kartovým účtem, který je spojený s kreditkou převedenou z Hello bank.
Stačí, když z účtu Plus/EP/EPB provedete každý měsíc, lhostejno kdy, převod na kartový účet, nemusí to být až po skončení účetního cyklu.

Jiřka, ČS

Mimochodem, já splácím své kreditky také před koncem běžného měsíce, aby se v úvěrových registrech pokud možno tvářily jako nečerpané.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 12. 2023 14:05

My si to taky nemyslíme, ale teoreticky ta tu možnost je (pokud by kritériem byl i vznik dluhu na vyúčtování). Navíc osobne to vůbec nedává do vztahu s akcí, píše jak to dělá běžně. A nejde o to, co je povoleno, ale co splní podmínky akce, a zda lze takto akci "urychlit".
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 22. 12. 2023 17:50

Naopak, ja to pisi ve vztahu k te akci. Prevcirem mi prisly tri HB kreditky, hned jsem je aktivoval, jednu zrusil kvuli zadosti o CS kreditku a dalsi dve cerpal vyberem z bankomatu, 31. prosince je splatim a ocekavam odmenu 500 Kc v lednu. V podminkach akce neni, ze splacet se musi cerpani z predchoziho mesice. Podle me by museli uznat i splatku necerpane kreditky (prebiti).
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 12. 2023 18:33

Možný je všechno. Víš, co je to "měsíční splátka"?
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka