Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod francikas 30. 3. 2019 01:10

MiASX píše:I za budouci sobotu a nedeli?

takze kdyz takovej den zas nastane, tak idealne to vybrat v Pá v 18:30 a dat to na dva do Po rána treba do AirBank (nevím do ktery jine banky bych dal penize cash do vkladomatu, kde by se to urocilo jeste v poho)
Založ Richee účet přes můj kód 10077241 a dostaneš navíc 300,-Kč do začátku.
francikas
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 30. 3. 2019 07:59

To nevím, Moneta taky úročila nějak takto podobně, ale v takovýchto případech pak úrok zase odebírala.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod tocassido 30. 3. 2019 23:22

Ahoj, chtěl bych se zeptat na bonusy. V týdnu letím na dovolenou a chci tam kreditkou vybírat. Limit na kartě mám 30 tis, tak tam dám třeba 10 navíc. Když bude karta chvíli přenabitá bude mi načítat 1% bonus z plateb u obchodníků - samozřejmě pak budu čerpat z limitu 30 tis. Jde mi o tu přečerpanou částku. Na infolince mi řekli, že ne...každopádně tady jsem četl, že to možné je. Díky za info
tocassido
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenka_2 31. 3. 2019 00:34

Ano, bonus se dává i z přebité částky.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 2. 4. 2019 21:09

Nezkoušel někdo, jestli dobití transferwise je také jiná debetní transakce?
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 2. 4. 2019 22:43

Doporučuji při komunikaci s helplajnou ptát se pro sichr alespoň 2x... Za březen jsem nedostal 1% z platby, měl jsem tentokrát jednu jedinou na Aliexpressu za necelé pětikilo. Tak jsem se zeptal, proč se odměna nekoná...

Odpověď zněla, že obchodník neoznačil platbu jako internetovou. Opáčil jsem, že se mně zdá opravdu naprosto logické, že platba neoznačená obchodníkem jako internetová je na výpise označena jako internetová a dále že je poněkud zvláštní, že z platby od téhož obchodníka v předchozím měsíci odměna byla.

Následoval další mail s omluvou za předchozí mylnou informaci a důvod nepřipsání odměny že byl ve skutečnosti ten, že platba nepřesáhla 500,- Kč...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod tocassido 2. 4. 2019 23:41

Nevím jak u tvé karty, ale u mé určitě není nikde psáno kolik musím utratit abych dostal odměnu. Odvolal bych se a trval, že odměnu chci vyplatit!
tocassido
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 3. 4. 2019 00:09

Je to kdesi hluboko v https://www.hellobank.cz/kreditka/ .

Ano, to, že podmínky nejsou v jasně formulovaném dokumentu ke stažení je mrzuté.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 3. 4. 2019 00:20

Řekl bych, že mají pravdu, někde o pár stránek zpět už tu pětistovku někdo zmiňoval...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod MiASX 3. 4. 2019 01:53

A internetova platba neni podminkou k bonusu.
MiASX
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 3. 4. 2019 06:30

Nemělo by být podmínkou, že transakce přesáhne 500,-, ale to, že celková útrata v měsíci přesáhne 500,-. Kde to je napsané, netuším.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod fc70 3. 4. 2019 07:01

Napsané je to přesně na té stránce, na kterou jsem odkazoval. Když už víte, že to tam je, tak se to i dá najít.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 3. 4. 2019 09:13

No, poprvé jsem to přehlédl. Ale já to nepotřeboval hledat, já to vím.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 3. 4. 2019 09:36

Stáhl jsem si výpis kk a platba Twisto a TW je stále označena, jako internetová platba. Revolut a jiné metody jsem nezkoušel.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 3. 4. 2019 16:01

tocassido píše:Odvolal bych se a trval, že odměnu chci vyplatit!

Pánové pánové, kdy konečně každý pochopí, že různé bonusy/odměny nejen ke kreditkám není nic nárokového, nic, co by bylo součástí smluv nebo VOP, a lze to tedy kdykoliv jednostranně klidně s okamžitou platností ukončit/upravit? Rýt se v tom může takové změny k horšímu pro všechny jen urychlit. Ono stačí přemýšlet, co je motivací institucí k těm odměnám: no abychom produkt opravdu používali! Tedy vždy je nějaká hranice toho "opravdového používání". U některých bank (třeba Air Bank pro vyšší úrok) je to 5 plateb kartou, u Hello bank kreditky to je odjakživa ta hranice měsíční útraty 500 Kč. Pod tuto útratu se výpočet bonusů vůbec neprovede, taková Hello kreditka není považována za aktivně využívanou: vždyť by ten celkový měsíční bonus pak byl pod 5 Kč, kdo by takový chtěl :). Totéž platí u bonusu třeba 5% za nákup v Euronics u stejnojmenné karty od HB. Tam je hranice pro bonus 1 Kč, takže kdo utratí v Euronics pod 20 Kč, bonus také nedostane.
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka