Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hannys85 18. 11. 2022 22:48

Zas neplatí pro debetky :-( Kdyby šla ta kreditka získat lehce bez návštěvy pobočky (něco jak mall pay)..Celkem mě štve, že jsem ji rušil, jak zrušili 1%, protože od té doby bylo celkem pár zajímavých akcí..
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 11. 2022 23:50

Mě to přišlo emailem.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod nikko 18. 11. 2022 23:59

hannys85 píše:...Zas neplatí pro debetky :-( Kdyby šla ta kreditka získat lehce bez návštěvy pobočky (něco jak mall pay)..

Myslím, že vyřídit HelloPay kreditní kartu lze online. Vyplní se formulář a do přílohy vloží dokumenty (např. skeny občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti, výpis z běžného účtu, doklad o příjmu). Díky tvé "elektronické občance" (např. bankovní identitě) si Hello bank může ověřit tvou totožnost online.
Formulář https://hellobank.cz/hellopay/zadost-o-hellopay/
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 19. 11. 2022 01:40

Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cermakjn 19. 11. 2022 05:57

nikko píše:
hannys85 píše:...Zas neplatí pro debetky :-( Kdyby šla ta kreditka získat lehce bez návštěvy pobočky (něco jak mall pay)..

Myslím, že vyřídit HelloPay kreditní kartu lze online. Vyplní se formulář a do přílohy vloží dokumenty (např. skeny občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti, výpis z běžného účtu, doklad o příjmu). Díky tvé "elektronické občance" (např. bankovní identitě) si Hello bank může ověřit tvou totožnost online.
Formulář https://hellobank.cz/hellopay/zadost-o-hellopay/

Pár měsíců zpátky jsem zakládal na dálku. Po vyplnění formuláře zavolá call centrum, zpracují žádost a během telefonátu po schválení dostaneš dokumentaci e-mailem. Těch 19 stran vytiskneš, přiložíš přílohy a pošleš poštou. Kreditka pak dorazila do týdne. Na dálku to určitě jde, ale žádné technologické zázraky, jak je uvádí Nikko, se bohužel nekonají.
cermakjn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod stepano 19. 11. 2022 10:57

nikko píše:Tato informace je i na Facebooku Hello bank https://www.facebook.com/HellobankCR/

Nechápu, že notifikace o těchto akcích chodí jen někomu. Souhlas s marketingovými sděleními mám povolen a nic mi nechodí. Ne že bych zrovna tuhle využil (knihy zásadně nekupuji, mám průkazku do knihovny), ale těším se na další oříšky. Díky za tip na ten facebook, zapnul jsem si sledování jejich stránky.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 11. 2022 11:07

kdo nekupuje knihy, mozna koupi drogerii, hracky, elektro atd na megaknihy :nenapadne
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 11. 2022 11:14

Jen aby tam pak nebyla megavýluka na takový nákup/MCC obchodníka :), nicméně díky za tip.
Naposledy upravil minarjo dne 19. 11. 2022 11:21, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 11. 2022 11:17

Pokud mě tento email nepřišel tak se na moji Hello kreditku asi nevztahuje?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 11. 2022 11:21

Dle Facebooku (odkaz výše) neexistuje žádné omezení jen na oslovené. Jen prostě marketingová sdělení nechodí všem, mně to také ještě mailem nepřišlo, ale třeba ještě dorazí.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod libol 19. 11. 2022 13:45

Je to zvláštní, mi taky (poprvé) nepřišlo - nicméně využiji - "dle facebooku" ;-)
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 11. 2022 13:56

Vítej v klubu těch, co banku stojí na akčních odměnách moc peněz a proto jim nic neposílá :D. Já od nich už nedostal žádnou takovou nabídku tak dva roky, přestože dřív chodily a nastavení jsem neměnil. No může to klidně být strategie banky, zvát cíleně jen ty, co moc odměny nevyužívali, kdoví.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 11. 2022 17:46

A protoze jsou amateri, neni akce vazana na konkretni kartu/ucet jak nekdy u jinych bank, ale na vsechny klienty a takhle, ze neoslovi zdimace si mysli, ze ustetri(btw mne take "pozvanka" neprisla). Ale prave zdimaci si to vzdy osefuji a o akci se dozvi a banku vyzdimaji.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 21. 11. 2022 11:51

Milos píše:HB si hraje na Tři oříšky pro Popelku :-) První oříšek:

minarjo píše:Dle Facebooku (odkaz výše) neexistuje žádné omezení jen na oslovené. Jen prostě marketingová sdělení nechodí všem, mně to také ještě mailem nepřišlo, ale třeba ještě dorazí.

Zvláštní, že na webu o tom nic nemají, přitom předchozí cashbacky tam jsou... https://www.hellobank.cz/hellopay/odmeny/ :?: Ale asi udělam screenshot FB příspěvku a nakoupím :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 30. 11. 2022 14:46

doufejme, ze to zitra spusti, ja uz mam nachystane zbozi v kosiku :D

btw, pripsali jiz nekomu odmenu za knihkupectvi?
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka