Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 31. 7. 2023 17:41

Od toho označení "transparentní" bych se už oprostil :-) Kreditka je aktuálně šedá (VISA), donedávna byla černá (MC) a v současnosti je to jediná kreditka, kterou ČS nabízí pro běžné klienty https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/u ... itni-karta

EDIT: Opraveno slovo odprostil na oprostil.
Naposledy upravil Milos dne 1. 8. 2023 08:44, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 1. 8. 2023 05:25

Pristalo uz nekomu petikilo za platby HB KK v zahranici?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod filas81 1. 8. 2023 05:57

no zůstatek mi o něco zvýšili, ale v transakcích to nevidím a výpis samozřejmě ještě není...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jenda_s 1. 8. 2023 06:52

v transakcích to vidět není, podle zůstatku 500 přišlo, ale jen na kartu, na kterou jsem tuto akci dostal platil jsem i druhou podle podmínek, ale tam se zůstatek nezvýšil.

Usuzuju tedy, že zde to tedy skutečně platilo jen na oslovené karty.
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ninaa 1. 8. 2023 08:30

Milos píše:Od toho označení ... bych se už odprostil

Já bych se raději oprostila https://www.nechybujte.cz/slovnik-souca ... y/oprostit

P.S. Omlouvám se za OT. Nejsem gramnazi (ani učitelkou) a v diskuzích neupozorňuji na gramatické chyby. Sama se jich (nechtíc) dopouštím, ať už z důvodu překlepů nebo protože se domnívám, že je to správně a ne, ono to správně není. A můj příklad s ošemetným "d": Používala jsem kdysi slovo ostřelovač místo odstřelovač. Ve slovním projevu se to ztratí, až v písemném mě na to upozornili. Vím, že tvé příspěvky jsou psány hezkou češtinou, proto se domnívám, že tento příspěvek nebudeš brát osobně (úkorně).
Ninaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2023 08:45

Děkuji za upozornění, text příspěvku jsem gramaticky opravil. Chybovat je lidské a člověk se pořád učí a zdokonaluje :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 8. 2023 10:22

Ano platby v zahraničí byly evidentně stejně jako ty na benzínkách jen pro oslovené - obě jsem jako neoslovený zkusil, obě bez odměny :D. Ale u toho zahraničí to nevadí, použil bych ji stejně. Šlo o víkend, kdy kurz HB kreditky/MasterCard je mnohdy lepší či stejný jako Curve/Revolut s víkendovými přirážkami.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 8. 2023 10:34

Oslovený, výpis ještě nemám, ale v historii transakcí odměna již je vidět.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod trinchin 1. 8. 2023 10:43

Ja zkusil na doporuceni napsat na HB s dotazem, jestli budu zarazen do akce 500 ale bohuzel me poslali slusne nekam :(

Tim padem jde HB KK do supliku. Na euro platby o vikendu mam 365bank a na jine meny se HB KK nevyplati ani o vikendu, kdy ma Revolut prirazku. Viz diskuze par stranek zpatky, kde prirazka MC dosahovala ke 2% v porovnani s kurzem CNB/ECB u PLN.

Jako jedinou moznost ji pouzit, bych videl neocekavanou platbu v radech tisicu EUR, nebo pri rezervaci auta z pujcovny. Proto jsem zvedav jak s tim zamicha Ceska sporitelna. ;-)
trinchin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 1. 8. 2023 10:44

do kdy plati ta akce s odmenou 1000kc u KB?
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 8. 2023 10:57

Raději nejsem zvědav, co s KK spáchá ČS. Typuji, že to bude další nepoužitelná KK, ne hned, ale za pů roku, rok po akvizici KK.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2023 11:05

marvy píše:do kdy plati ta akce s odmenou 1000kc u KB?

Akce skončila 31.7.2023, viz. https://www.kb.cz/cs/hb
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 1. 8. 2023 14:22

já jsem osloven nebyl, na dotaz přes IB mi psali, že se zapojit mohu, ale teda zřejmě jsem nic nedostal, zůstatek se nezměnil
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 1. 8. 2023 17:13

Já ani žena jsme osloveni taky nebyli a oba dva jsme odměnu dostali. Takže buď jsi byl klientem KB, nebo to ještě pošlou (do 30/9), nebo to pak reklamuj.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 1. 8. 2023 17:32

Řekl bych, že se zde vzájemně prolíná diskuse o různých odměnách. Někdo píše o odměně 1000Kč za přechod do KB, jiný o odměně až 500Kč za platby v zahraničí a na benzínkách. Je potřeba to rozlišovat :-)
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka