Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Lafayette16 3. 8. 2023 14:13

Tak to je teda gigantická ostuda pro Hello Bank. Asi je jim to už jedno.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 8. 2023 15:02

Nesmíte to tolik prožívat ;-) Nebo potřeujete oravdu urgentně něco dělat v IB/SB?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 8. 2023 15:32

Změna IB/SB na ČS? :-) :-) :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 3. 8. 2023 15:44

Milos píše:Tím se jen potvrzuje to, že se akce týkala pouze oslovených :-)

Jak jsem psal minule, stacilo se zeptat, jestli jste neni "omylem" neosloveni :-) (nechodi mi zadne nabidky, nevim proc, souhlas s marketing. oslovenim mam)

Mail mi neprisel, napsal jsem jim dotaz s odpovedi, ze akce 5% CB z plateb v zahranici se tyka i me HP KK.
CB neprispany(jak jsem predpokladal), reklamace uspesna a 500.- se na uctu objevilo.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Lafayette16 3. 8. 2023 15:48

Milos píše:Nesmíte to tolik prožívat ;-) Nebo potřeujete oravdu urgentně něco dělat v IB/SB?

No tak to jsem teda opravdu zrovna potřeboval.
Málokdy tam chodím když nic nepotřebuju... :-)
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Ondrasz 3. 8. 2023 15:59

Milos píše:Nesmíte to tolik prožívat ;-) Nebo potřeujete oravdu urgentně něco dělat v IB/SB?

Jen potvrdit v aplikaci platbu. Takze me to donutilo zaplatit nekreditkou z BU Fia. Z nudy tam fakt nechodim ;-)
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 8. 2023 17:27

Závadu na HW/SW chápu, ale nasazení nové verze systému, jak psali v SB, se dělá v noci o víkendu po předchozím oznámení.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 8. 2023 17:40

Třeba zaměstnali experty z Unicredit :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ondrasz 3. 8. 2023 17:43

Tak uz to beha a telefon samozrejme z aplikace odparovany neni. Jak u blbejch na dvorku O:-)
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ... 15. 8. 2023 10:42

Take vam android appka nyni zobrazuje zrusene BU a SU? Mne i BU, ktery jsem sam zrusil pred nekolika lety.
:D
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 8. 2023 10:46

U mě totéž, vidím účty zrušené letos.
Už jsem si zvyknul na to, že po ohlášení odchodu z ČR to funguje všelijak.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 15. 8. 2023 11:52

No maj to vychytaný ... já tam teď vidím i účet, kde jsem nedokončil před lety aktivaci :D :D 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 15. 8. 2023 14:10

Také jsem včera večer zjistil, že se mi v aplikaci (IB jsem nekontroloval) začaly zobrazovat bankou vypovězené a zrušené účty a to i s transakční historií. Předtím jsem je tam už vůbec neměl. Aktivní asi nebudou a použít se nedají.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vklatil11 15. 8. 2023 14:16

Oni jsou vůbec nějaký zmatený, Teď s nima řeším reklamaci - v červnu jsem měl 2 platby, které mi byly v červenci refundovány. Posal jsem si tedy refundovanou částku v červenci na účet (aby tam nebyl přeplatek) a oni mi ve výpisu naúčtovali úrok + pojištění. Na reklamci odepsali, že to nebyla refundace, ale zrušení karetní blokace... Přitom mám ty původní platby uhrazeny v červnovém výpise. Reklamuju tedy dál.
vklatil11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 8. 2023 19:25

Já tedy žádné zrušené úcty v appce teď nevidím, čímž nepopírám, že tam předtím chvíli být mohly, do Hello appky lezu teď už hodně málo.
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka