Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Je nějaký důvod, proč 3D Secure nechceš? Pokud nemáš vždy dostupný mobil, zkus AirB, ta sice 3D Secure má, ale kód lze zaslat na mail.
franko_cz píše:PatrikChrz píše:Je nějaký důvod, proč 3D Secure nechceš? Pokud nemáš vždy dostupný mobil, zkus AirB, ta sice 3D Secure má, ale kód lze zaslat na mail.
Pokud jsou na netu brány, které 3DS nevyžadují, tak to podle mě nemá smysl a je to zbytečný opruz.
AirBank kód jsem si jednou zkušebně poslal místo sms na mail a přišel za dvě hodiny, takže to bylo celkem k ničemu.
octaviampi píše:Nektere brany umi MasterPass/Mobile. Nacte se telefonem QR kod, potvrdi v aplikaci PINem a hotovo. Jedina nevyhoda je, ze se musi potvrzovat i vstup do aplikace.
xtonda píše:
E-mail mám na Google G Suite, pokud někdo stále používá s*ačky jako Seznam, tak ať se nediví.
fremantle píše:Nyní ještě 3D Secure nemají třeba debetky u Creditas, a kromě toho nabízí i možnost založení virtuálních karet, kde bych zavedení 3D Secure příliš neočekával (ale opět s otazníkem jak to bude do budoucna, virtuální karty bude ve prospěch plateb s 3D Secure i stálice v tomto ohledu Cetelem na svých kreditkách).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků