VISA karta bez podmínek

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 1. 2017 05:01

astrapa píše:Nemusíte být manželé, jde to propojit na každou osobu? Co když jsem gay?

Manželé nejsme, ale polygamii asi nepodporují :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 1. 2017 01:55

Nasel jsem to az ted, jeste se tu zapomelo na UniCredit Bank, ktera ma tez Visa kartu ale nikdo ji nezminil. Navic Visa bez konta napr Axa.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 1. 2017 06:09

Jenže to je kreditka, se všemi negativy, které to přináší:
1) nemusí být schválena
2) pro bezplatné vedení je vyžadován obrat v určité minimální výši (teď si nevzpomenu kolik), ale pokud má klient U Konto Premium, má v něm až 3 karty zdarma
3) drahý výběr z bankomatu
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Delitzsch 22. 1. 2017 09:22

KK VISA od UCB stojí 40,- Kč měsíčně, pokud není zařazená do prémiového konta. U VISA AXA se musí plnit obrat 3 tis. a byly tam poměrně malé rámce. Získání KK VISA Balance Transfer, která je zdarma, je podmíněno převodem využívané KK od jiné banky. Výběr z ATM je v případě KK za poplatek. Takže pro účely rezervy mi to nepřipadá jako ideální volba. Pro běžné užívání je to možné řešení.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 1. 2017 19:10

Jasne no, ze u Erste Premier muze ten nekdo dostat alespon debetky to jo. Jinak kk opet jde ke schvaleni. Protacet vsude u Premium konta musi stejne tak min 50 000czk at uz to Erste nebo UCB.
Obrat zda primo na karte to nevim v pripade UCB. U AXA ano po 1 roce.
Vyber z bankomatu mel byt zdarma pokud se nepletu u UCB Premium, kurz asi prumer nebot nikdo nerikal ze treba Sporitelna, CSOB je co do kurzu tolik lepsi.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Delitzsch 22. 1. 2017 19:53

Je třeba rozlišovat debetní a kreditní karty. Výběr z bankomatu není u kreditních karet UCB nikdy zdarma. 49 Kč + 1% v ČR, 100 Kč + 0,5% v zahraničí. U karty AXA se první rok poplatek neplatí, ale kreditní karta se snad řídí na delší dobu než 1 rok. Většinou KK AXA lidé pořizují kvůli napojení na produkty AXA, ne kvůli poplatku. Klasická KK u UCB nedává smysl, lepší je M&M.
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 22. 1. 2017 20:53

Jak to?
https://www.unicreditbank.cz/cs/obcane/ ... emium.html

vybery po celem svete 0 czk pisou :)
Jen u toho konta Premium jsem se nedocetl co vse davaj za karty. Jsou tam napsany 2x Gold a jeste jedna a tim to konci.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Delitzsch 22. 1. 2017 21:15

To jsou přece výběry debetní kartou. UCB má kreditní Visa Classic, Visa Gold, MC M&M Standard, MC M&M Gold, Visa Axa, Visa Generali. Ke kontu Premium je DK MC Gold a může být KK Visa Gold nebo MC M&M Gold. Všechno je na webu banky, stačí si to jen přečíst... :-)
Delitzsch
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mikka1 22. 1. 2017 22:07

Lze nejakou kreditku Visa ziskat zdarma, resp. s podminkou utraty?
Mikka1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tx999 23. 1. 2017 01:40

Utraty nebo obratu?
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mikka1 23. 1. 2017 03:55

Tak to je celkem jedno, bude-li to primerena vyse.
Mikka1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 23. 1. 2017 07:14

Mikka1 píše:Lze nejakou kreditku Visa ziskat zdarma, resp. s podminkou utraty?

Axa Club od Unicredit - zdarma při obratu (tuším 3000 Kč?) nebo zdarma k účtu UKonto Premium (vedeno zdarma při obratu 50 000 Kč)

Visa Infinite k účtu Erste Premier. Účet je veden zdarma při obratu 50 000 Kč. Kartu je k tomuto účtu možno vydat i jako debetní
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod fremantle 23. 1. 2017 07:36

Kreditku Visa bez poplatku za vedení vydává Sberbank CZ...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 23. 1. 2017 08:15

Zdarma / bez podmínek je KK VISA u Sberbank.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod qsubt 23. 1. 2017 14:48

kk spermabanky je kontaktni (neni bezkontaktni)
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka