Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
taylor729 píše:Jen doplnim ze je potreba aby zamestnavatel posilal i s pridelenym reference kodem, platba jde na spolecny ucet Revolutu. Unikatni UK ucet muze ziskat jen UK rezident. Toto mi alespon sdelila podpora Revolutu, kdyz jsem se ptal proc v appce nevidim unique UK account na sve jmeno.
zved píše:dik za informoce vsem.dcera dnes maturuje v ctvrtet prijimacky tak mozkovou kapacitu ma naplnenou ,proberem to o vikendu casu je jeste dost letenku ma na 8.6.
ma smlouvu s CENSORED
nahodou nejaka zkusenost?
libol píše:zved píše:dik za informoce vsem.dcera dnes maturuje v ctvrtet prijimacky tak mozkovou kapacitu ma naplnenou ,proberem to o vikendu casu je jeste dost letenku ma na 8.6.
ma smlouvu s CENSORED
nahodou nejaka zkusenost?
Počítám, že se hoši snažíte zbytečně - reklama na job už tady je, ještě se objeví další, kde to vyřešil a bude vymalováno.
P.S. tedy je možňost, že si z něho dělá dcera srandu, ale tipuju to spíš na toho spammera (ale sofistikovaný)
zved píše:1.NIN- National Insurance Number
● Poskytovatel se zavazuje neprodleně po příjezdu klienta do Liverpoolu pomoci
klientovi s vyřízením identifikačního čísla pro osoby v sociálním systému Velké
Británie (National Insurance Number).
2. Bankovní účet
● Jakmile klient pošle našemu konzultantovi kopii zakoupené letenky do Liverpoolu, tak
se poskytovatel zavazuje pomoci s vyřizováním bankovního účtu u zvoleného
britského finančního ústavu (banky). Klient bere tímto na vědomí, že je povinen si
bankovní účet u britského finančního ústavu (banky) zřídit, neboť je to podmínka pro
vyplácení mezd ve Velké Británii.
3. Životopis a motivační dopis
● Poskytovatel se zavazuje upravit životopis a motivační dopis dle anglických norem.
● Poskytovatel se zavazuje předat klientovi životopis a motivační dopis v elektronické a
tištěné podobě v den příjezdu.
4. Telefonní číslo
● Poskytovatel se zavazuje zařídit telefonní číslo ještě před příjezdem klienta.
PatrikChrz píše: ... OK, link jsem smazal, aby nebyl ani stín podezření
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků