Požádal jsem o kartu (a použil přitom promo kód jednoho z přispívajících) - prestože jsem prošel kompletně fórum, nezaznamenal jsem zde několik informací. Připojuji proto pro další zájemce:
- použil jsem Android aplikaci
- uvedl jsem mail s doménou CZ (soukromý web) a přestože už má být karta dostupná i v ČR, vyskočila hláška že ČR stále není mezi možnými destinacemi - prý mám ponechat aplikaci v mobilu a budu informován až se situace změní
- změnil jsem proto v aplikaci zemi na Germany a poté žádost prošla
- mail s aktivačním linkem dorazil, ale při použití se odkaz otevíral jak v prohlížeči tak aplikaci současně = stále vyskakovala hláška, že odkaz byl již použit
- aplikací jsem přeinstaloval a požádal o mail opakovaně - cca až pátý pokus vyšel
- poté jsem do políček adresy uvedl opravu na ČR a uvedl mou adresu - vše proběhlo korektně ale musel jsem vyplnit všechny řádky. Pokud zůstal nějaký prázdný (např. číslo bytu), vyskakovala hláška o neúplné adrese - ale stačilo doplnit do řádku jen tečku a žádost prošla
- poté už vše prošlo a jen mne překvapilo info, že je přede mnou 49 000 žadatelů
- čekám až přijdu na řadu