Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod čulibrk 10. 4. 2020 00:08

Asi to je jen pro ty, co investovali do rozvoje Curve a je jako Metal
https://support.imaginecurve.com/hc/en- ... _site=true
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod A1rh- 12. 4. 2020 23:59

právě se mi nepodařilo dobít Revolut přes CRV s podkladovou KK ČS. Revolut chtěl ověření 3DS, poprvé vyskočila v liště telefonu nějaká CRV notifikace, která mě pouze přepla do CRV, ale nikde žádný kód nebo cokoliv, kde by se dalo něco ověřit. Při druhém pokusu o dobití se opět objevilo, že čekáme na ověení 3DS a že se mám přepnout do své aplikace, ale tentokrát už ani notifikace a nikde nic. Jak by to tedy teď mělo fungovat? Díky.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 4. 2020 12:55

To bude asi nějaká chyba. Pokud si dobře pamatuji, hodilo mě to do appky Curve, tam byl nějaký text o transakci a "tlačítko" Schválit/Potvrdit nebo tak něco. (Možná jsem taky musel poklikat na tu notifikaci.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 13. 4. 2020 13:04

Divné, já dobíjel Revolut přes Curve (podklad kreditka ČS) včera a žádný 3DS třeba nebyl (Curve mám v Revolut appce jako zapamatovanou kartu, na nic kromě částky dobití se to tak neptalo). Nezáleží i na výši částky? Já dobíjel včera jen 2000 Kč.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 4. 2020 13:09

Určitě záleží na výši částky, ale hranici neznám, dobíjel jsem v pěticiferném řádu s 3DS a pak jen stovky bez 3DS.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 13. 4. 2020 13:23

Hranice tedy možná je 100 GBP či EUR, to se časem zjistí :). Ostatně stejná hranice má význam i u Gbit, to už mám experimentálně ověřeno a řešilo se to zde vícekrát (že Gbit nad tuto hranici mají vratku na výchozí kartě připsanou občas o den až tři dny později než u nižších Gbit). I když celkem nedávno to Curve zrychlila.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 13. 4. 2020 21:43

bylo to stejně jako 15.3. rovných 20k, tehdy v pořádku bez 3DS, nyní s 3DS a žádná výzva už se nikde neobjeví - zkouším to teď znovu (20k). Kartu mám zapamatovanou, ale chce po mně vždy ještě zadat CVV kód.
Revolut po časovém limitu napíše, že "Kartu se nepodařilo přidat".
A ano, vím, že jde dobít i přímo KK ČS, ale kvůli obratu na Curve to dělám takto.

-- 13. 4. 2020 21:54 --

10k prošlo bez 3DS.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lol Phirae 13. 4. 2020 21:55

minarjo píše:Hranice tedy možná je 100 GBP či EUR, to se časem zjistí :)

Ne (vyzkoušeno - částky mezi 5-10 tisíc CZK). Žádná pevná hranice tam není.

https://discover.curve.app/a/your-onlin ... ore-secure
Chcete nějaký bonus? Kódy (Twisto 150 Kč, WorldRemit 500 Kč, Curve, Revolut, TransferWise, Xendpay...) viz můj profil.
Lol Phirae
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 4. 2020 18:26

Neměli jste někdo problém dnes kolem 17:15 s platbou Curve před g-pay v kamenném obchodě?
Po 17 hodině jsem úspěšně vybral z bezkontaktního bankomatu, přehodil v app kartu a po 10 minutách platba v kamenném obchodě - zamítnuto. Zvolím kartu, z které jsem před chvílí vybíral z bankomatu, na tel. fajka, na terminálu Schváleno, flash hláška z Curve o zaplacení a prodavačka hlásí, že transakce neprošla. V app na kartě platba zaúčtována, v IB podkladové karty nebyla platba v blokacích. 2 pokus ze stejnou kartou, opět neúspěšný, tentokrát v app se částka neobjevila a od curve flash zpráva Nepodařilo se nám zprocesovat vaši kartu ... První platba druhou kartou v app stále visí.

EDIT: 19:45 přišla flash o zrušení platby, v app je zatím zobrazena.

-- 14. 4. 2020 18:58 --

Druhý problém: posledních pár dnů se mně vrací černý podklad app na bílý, nepomohlo ani odlogování a nové zalogování - po pár aktivacích app opět bílé pozadí.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod __Pavel 14. 4. 2020 20:11

Já zase dělal dopoledne okolo 10 hodiny GBiT ma KKCS a neprošel. Platba je však v blokacích KKCS vedena jako "předautorizace", tím mám na kartě na nějakých 14 dní snížený disponibilní zůstatek a pár tisícovek "ve vzduchu".
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 4. 2020 23:18

Ano Mirku, oba tebou popsané problémy jsem také dnes měl, konkrétně:
1) bílé pozadí i přes nastavené černé: to už byla tato chyba appky vícekrát, nějak se to asi špatně ukládá do dat appky. U tohoto problému ale stačí v nastavení appky v Enable dark mode dát Off, pak to restartuje appku, pak zase dát na On a už si to zase pak černou pamatuje.
2) chyba autorizace plateb na podkladovou kartu:
Já mám z večera pár online plateb v appce ve stavu Pending. U obchodníka, konkrétně Twisto, normálně prošly, na podkladové kartě (nová karta od Sberbank) ale dosud žádná blokace...

Edit: tak dnes ráno, tedy za jednotky hodin po platbě, už si to Curve z podkladové karty stáhla, takže jen nějaké večerní Curve vytížení to bylo :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod maeth_u 15. 4. 2020 13:29

Curve Card mi jde opět aktivovat s Google Pay.
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod __Pavel 15. 4. 2020 15:11

Díky za info, tak jsem se po půl roce dočkal. Ověřovací SMS na bezkontaktní platby tentokrát dorazila obratem.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 4. 2020 15:26

Super, konečně. "Rychle než to smažou!"
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 4. 2020 15:27

minarjo: během cca posledního týdne jsem "tvůj postup" realizoval několikrát. Po pár spuštěních app se černé pozadí opakovaně samovolně vrátí na bílé.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka