Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hgfdsa 23. 12. 2020 14:01

Nová Curve Black mi teď do GP registrovat šla. Spíš budeš mít Curve kartu blokovanou, v nastavení appky sis jí mohl zablokovat i sám.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peliculiar 24. 12. 2020 02:17

Dokázal by někdo srovnat možnosti (a podmínky) konverze měn karet Curve a Revolut?
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wurk 24. 12. 2020 11:11

BTW, podle jakeho kalendare se ted na Curve ridi poplatkove dny?
wurk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 26. 12. 2020 14:42

Refund z Lidl shopu, na Curve připsána zpět jen zhruba třetina. Po dotazu na support jsem zjistil, že prostě Curva z neznámého důvodu připsala jen zlomek částky a ručně to museli upravit. No WTF. A znovu jsem dnes nezaplatil, tentokrát u čerpací stanice.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Panchy 26. 12. 2020 15:42

Platba Curve (přes Apple Pay) zamítnuta, takže zaplatit podkladovou kartou (M&M), jako překvapení transakce v Curve se tváří jako provedená a na M&M kartě vidím ve smartbankingu 2x 12.000CZK, no dobrý začátek ... jestli to takhle běhá běžně tak Curve rychle poletí
Panchy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jir.vesely 26. 12. 2020 16:22

To by mě fakt zajímalo čím tyhle problémy vznikají. Zkoušel jsem teď schválně na e-shopu zaplatit s podkladovou KK ČSOB a v pohodě to šlo. A vůbec takové problémy nemám.
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Loader 26. 12. 2020 16:48

Poslední dobou mě Curve karta taky zlobí. Naštěstí mi to nikdy 2x nezapočetlo platbu..
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dalich 26. 12. 2020 19:22

Mě zmizela na Twistu platba cca 48 000 Kč. Zaplatil jsem přes Curve cca před 14 dny, vše cajk. A včera se dívám a mám plný kreditní limit. Hezké Vánoce :-)
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HNF-01 27. 12. 2020 11:14

Mně se před 14 dny stalo že jsem platil na El Nino, to je česká internetová parfumerie, Curve Metal Business s UK BIN to nevzalo ale na podkladové HB se částka blokla. Po pár dnech blokace vypršela. Bohužel si nepamatuju co to bylo za platební bránu, ale tutově to bylo kvůli tomu že je business.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dr.D 27. 12. 2020 11:27

Předevčírem jsem platil u Shellu přes aplikaci. To funguje tak, že se nejdřív blokne 3000 Kč, pak se tankuje a podle skutečné útraty se nevyčerpané peníze refundují. V Curve aplikaci to takhle vidím, ale v podkladové kartě (ČS) se mi zaúčtovalo jen 3000, ale refundace tam není :-( Přitom před týdnem s podkladem HB to fungovalo bez problému...
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hgfdsa 27. 12. 2020 12:18

Ono také kdoví jak fungují systémy některých bank v době svátků. Možná aktualizují zobrazování skutečného stavu jen v pracovních dnech.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dr.D 27. 12. 2020 12:39

No jo, ale ty tři litry se už překlopily z blokací do zaúčtování...
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hgfdsa 27. 12. 2020 13:08

Nojo, systém ČS v mimopracovní den nedokázal přijmout nebo zpracovat od karetní společnosti informaci o refundaci.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dr.D 27. 12. 2020 13:25

Doufám, že to tak je. Jinak nevím, jak a kde bych to reklamoval.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jir.vesely 27. 12. 2020 14:48

Tímhle bych se nestresoval. Sice už se mi to celkem dlouho nestalo, ale v minulosti už párkrát jo a nikdy s tím nebyl problém.
jir.vesely
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka