Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hgfdsa 14. 3. 2021 10:25

Ale je to asi problém jen na kartách, které mají český BIN.
hopo.hopo píše:Nejsou teď nový Curve karty už s českým BINem?

https://fintech.svetidej.com/en/fintech ... in-numbers

Czech Republic
53759044
53759045
53759046
55742728
55742729
55742730
55742731
55744428
55744429
55744430
55744431
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod čulibrk 14. 3. 2021 13:35

A jak je to s limity Curve Card s českým BIN? Je tam taky chyba, ze se zobrazují v GBP a reálně jsou v CZK?
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod hgfdsa 14. 3. 2021 13:59

Jo. Já měl limit 9000 GBP denně a prošly jen platby pod 9000 Kč denně. Po reklamaci mi změnili limit na 135000 Kč denně.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 3. 2021 14:53

Před několika týdny mně vyměnili modrou kartu, mám již "český" BIN a limity mám v CZK.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hgfdsa 14. 3. 2021 18:10

Mně ji měnili v prosinci 2020, Black za Blue. Limity zobrazuje appka v GBP, ale uplatňuje je v CZK, nevím už, jak z toho ven. Sice jsem pres support částecně vyřešil limity pro platby, ale ne limity pro GBiT.
hgfdsa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod czpetr 15. 3. 2021 10:18

Dobrý den měl bych dotaz ohledně Curve karty vše zatím funguje jen v app když se chci podívat na limity tak je tam černá obrazovka s výpisem The callable returned a null value.Přes podporu jsem to řešil, ale pořád stejné odpovědi provést reinstal to jsem udělal a stále je to stéjné. Jen mě napsaly limity ale v app to nefunguje.A ještě jeden problém když dam detail karty tak tam je hláška Your CVC and Expiry date were udpated when you activated your physical card.Kartou jsem platil i fyzicky přes pin i přes google app platby vždy bez problémů.dík za nějakou radu.
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 3. 2021 10:28

První tvůj problém s nefunkčním zobrazením limitů se tu už objevil, buď zmizí časem, tedy za pár týdnů až jednotky měsíců, jak budeš používat kartu (a vybuduješ si u Curve nějakou historii) sám, nebo je budeš muset ještě otravovat.
Ta druhá věc informující, že platnost/CVC kód se změní po obdržení fyzické karty, to je normální informace, ta tam je trvale, mám ji tam i já a to používám Curve (fyzicky i přes GPay) cca dva roky. Je to tam proto, že když nový zákazník (nebo stávající například při objednávce náhrady za nefunkční či ztracenou kartu) čeká na dodání fyzické karty, může zatím používat údaje z aplikace s tím, že aktivací dodané fyzické karty se změní. Tedy pokud fyzickou kartu už máš aktivovanou, tak se údaje z ní s appkou shodují, že? Pak je vše ok, i s tou informací.
Naposledy upravil minarjo dne 15. 3. 2021 11:05, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod czpetr 15. 3. 2021 10:39

Díky za info ano číslo karty se shoduje s app. Možná je to tím že jak jsem ještě neměl fyzickou kartu tak to chtělo ověřit poslední 4 čísla s karty to jsem udělal. Důležité je ze karta funguje a limity mě na podpoře sdělily.
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod czpetr 15. 3. 2021 17:35

Ahoj chtěl bych se zeptat ten cashback 1% je pouze na 90dni nebo je to naporad nebo musím mít placený tarif blue kartu?
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 15. 3. 2021 20:02

U bezplatného tarifu platí ten Curve cashback pouze 90 dnů a pouze u třech zvolených obchodníků.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod czpetr 15. 3. 2021 20:12

A když má člověk placený tarif za těch cca 10eur tak má 6 obchodu nebo 3 a je to naporad? A vyplatí se ten placený tarif popřípadě zkušenosti?
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 15. 3. 2021 20:51

3 napořád, 6 má verze Metal
to musí každý posoudit sám, co se mu vyplatí, obecně napoví limity karet curve.app
nejjednodušší je začít s Basic variantou a pak případně přejít na placenou verzi
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 15. 3. 2021 20:52

Stačí toto jako odpověď?

Curve Blue will give you cashback from 3 chosen retailers for 90 days. Upgrade to Curve Black to get it for an unlimited time or for maximum earning potential, upgrade to Curve Metal to get cashback at 6 retailers with no expiry.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Pospa874 16. 3. 2021 00:53

Mám ještě tu starou kartu s nápisem Beta vystavenou mimo EEA. Teď mi expiruje a přijde nová. Mám již vybudované poměrně zajímavé limity (nikdy jsem s ní nevybíral z bankomatu, ale platím tím skoro vše). Předpokládám, že nová karta mi přijde s českým BIN. Udrží si limity nebo se začíná odznovu případně se dá očekávat ta chyba s GBP / CZK limity?
Pospa874
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jumpmans 16. 3. 2021 07:12

Křišťálová koule říká: Budoucnost je nejistá.

Pak poreferuj - já mám Red investor card, která je vedená jako Commercial (Alza za ni chce účtovat příplatek), ale přesně z tohoto důvodu ji měnit nechci.
jumpmans
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka