Curve karta

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod maphiosso 27. 7. 2021 19:44

Diky. Mam jeste jeden hypoteticky dotaz. Kdyz si nastavim jako podkladovou kartu kreditku s cashbackem a platit u trech preferovanych prodejcu, bude se mi uplatnovat cashback jak na Curve, tak na kreditce?
maphiosso
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 27. 7. 2021 20:17

ne
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 28. 7. 2021 07:16

záleží na konkrétní kartě, třeba já to zkoušel s podkladovou kartou od německého Vivid a normálně jsem cashback dostal (jsou tam časově omezené akce a střídají se prodejci, ale třeba Lidl, Kaufland, DM a pár dalších obchodů a přístup k tomuto dostaneš jen při doporučení jiným uživatelem a limit cashbacku je 50 euro během prvních 30 dnů, poté bys musel taky někoho doporučit, aby ti tyto cashbacky opět aktivovali - doporučení mohu poslat po zprávách)
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mareka 28. 7. 2021 13:47

Dobíjel jsem Revolut kartu s podkladovou Binance.
Platba prošla, ale peníze byly strženy z jiné karty (prvé nastavené v Anti-Embarrassment).
U jiných plateb není platba s pokladovou Binance problém = Revolut nespolupracuje s Binance card?
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qwepo753 28. 7. 2021 15:06

Asi jsi tam neměl dost peněz, nebo podkladová karta odmítla transakci třeba podle mcc kodu. Rvlt nemá vubec možnost vědět, jaka je podkladova karta.
qwepo753
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mareka 28. 7. 2021 15:34

Peněz bylo na podkladové kartě cca 7x více než jsem platil = problém byl jinde (výpadek podkladové karty nebo nespolupráce Revolut X Curve X Binance).
mareka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maphiosso 29. 7. 2021 10:31

Ahoj, všude se píše o cashbacku 1% u 3 preferovaných prodejců. Na moji curve kartu se ale připisuje cashback ze všech plateb které curve kartou provedu. Mají to takhle všichni?
maphiosso
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 29. 7. 2021 17:58

teď chodil nějaký email, že na 30 dnů dostávám 1% "všude"
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Avathar202202 2. 8. 2021 13:59

Ahoj, dostal jsem novou kartu za ztracenou a zjistil jsem, že nastavené limity (240 na bankomat, 2500 na platby) uvedené v aplikaci v eurech se bohužel promítají do CZK v kurzu 1:1, takže jsem zaplatil 1100 CZK ale limit mám vyčerpaný jako 1100 Euro. Podpora mi na reklamaci zamítnuté platby poslala copypaste odpověď, že jsem přesáhl limity a na argument CZK = 25 EUR se odmlčela a nereaguje. Má to ještě někdo? Vyřešilo se to?
[url=http://my.flightmemory.com][img]http://my.flightmemory.com/pic/avathar.gif[/img][/url]
Avathar202202
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jujec 2. 8. 2021 14:32

Mám to stejné a píšu si s nimi už pár dní. Nepovedlo se mi zaplatit tři tisíce, protože mám limit 2400 GPB/den, tedy 2.400 Kč/den. Napřed mi tvrdili, že jsem překročil limit na své podkladové kartě, pak přiznali, že může být problém u nich. Právě před chvílí mi nastavili limit na 10.800 EUR/den, tak chci vyzkoušet, jestli to je opravdu EUR, nebo to bude zase jen CZK. Zároveň mi ale nabídli možnost výměny karty na český BIN (We can also reissue you a new card with a different BIN which will change your spending limits currency to the Czech koruna.). Nevíte někdo, jaké jsou pak limity pro tuto kartu s českými BINEM? Já jen, jestli má cenu si tu kartu vyměnit.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod noi2 2. 8. 2021 15:28

Tohle s nima řeším už skoro dva měsíce a bez výsledku.
noi2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod qwepo753 2. 8. 2021 16:50

Cesky bin nic neresi.
qwepo753
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod maphiosso 2. 8. 2021 20:39

Ahoj, mate nekdo zkusenost, jak se chovaji KK mkreditka eshop a KK standard od CSOB pri GBIT, pripise se u nich casback? Diky
maphiosso
Návštěvník

Odeslat příspěvekod HNF-01 2. 8. 2021 21:10

maphiosso píše:mkreditka eshop

Připíše
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 8. 2021 21:22

maphiosso píše:Ahoj, mate nekdo zkusenost, jak se chovaji KK mkreditka eshop a KK standard od CSOB pri GBIT, pripise se u nich casback? Diky

Mkreditka Eshop za GBITnuté platby bonus odečítá, ČSOB kreditka bonus (body) neodečítá.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka