Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
MirekM. píše:Není jednodušší naházet karty místo do Curve přímo do G-pay a pokud nechcete využívat G-bit Curve vůbec nepoužívat?
Navstevnik123 píše:Tak technicky udělá, ale banky (většina) už ví, o co jde a žádné odměny za tyto platby nedávají. Třeba Moneta mi k Revolutu / Curve automaticky přiřazuje kategorii platby jako "bankomat"
Vasek06 píše:Pokud je v IB Hello bank platba přes Curve označena jako internetová , je to i bráno pro současný bonus 5% ?
franko_cz píše:MirekM. píše:Není jednodušší naházet karty místo do Curve přímo do G-pay a pokud nechcete využívat G-bit Curve vůbec nepoužívat?
Není. Mně třeba nešla do GP přidat HelloBank KK, takže to obcházím přes Curve.
Milos píše:Navstevnik123 píše:Tak technicky udělá, ale banky (většina) už ví, o co jde a žádné odměny za tyto platby nedávají. Třeba Moneta mi k Revolutu / Curve automaticky přiřazuje kategorii platby jako "bankomat"
Milos píše:Za platby u obchodníka se žádné poplatky Curve neplatí. Pokud budeš mít Curve kartu s českým BINem (nové karty jsou takové), tak žádné poplatky za výběr z bankomatu také nebudeš platit. V zahraničí to platí stejně.
Navstevnik123 píše: Je někde seznam, ze kterých bankomatů u nás lze bez poplatku s takovou kartou vybírat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků