Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Takhle to funguje (spíše tedy nefunguje) při každé výměně karty, nicméně hned jak Curve vydá novou kartu, tak se v aplikaci objeví nové číslo virtuální karty (fyzická karta bude doručena se stejným číslem, jen s jinou dobou platnosti a CVC) a tu už zaregistrovat do Google Pay lze. Do aktivace nové fyzické karty by mělo jít platit i původním plastem.LubosD (novy) píše:Takže výsledek mých pokusů je ten, že po objednání upgradu na Curve Black fakt přestane fungovat Google Pay. U většiny obchodníků je karta zamítnuta, stávající modrá fyzická funguje dál.
Bez poplatku je celkem měsíčně 10 "domácích" (měna výberu je shodná se zvolenou měnou podkladové karty) výběrů z podkladové debetky, takže pokud jsi tento měsíc nevybíral z bankomatu, pak výběrů máš deset (pokud si provozovatel bankomatu nic nepřirazí). Pokud bych 5 výběrů využil pro výběr z bankomatu v ČR z podkladové karty nastavené na CZK, tak v eurozóně můžu využít dalších 5 z podkladové karty v EUR, není to pro každou měnu zvlášť. Akorát nevím, jak je Curve vstřícná k častějším výběrům z bankomatu, zřídka vybírám více, než jednou do měsíce (snad by nějaký jednorázový výkyv na dovolené vadit až tak nemusel)...jujec píše:Mám dotaz pro zdejší zkušené odborníky - mám Curve, jsem v Itálii. Jako podkladovou kartu dám debetní kartu Aibank k EUR účtu, podkladová karta bude nastavená jako EUR. Chápu to dobře, že mohu 10x vybrat zdarma v Itálii z bankomatu, nebo to funguje jinak?
Takhle to funguje (spíše tedy nefunguje) při každé výměně karty, nicméně hned jak Curve vydá novou kartu, tak se v aplikaci objeví nové číslo virtuální karty (fyzická karta bude doručena se stejným číslem, jen s jinou dobou platnosti a CVC) a tu už zaregistrovat do Google Pay lze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků